Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Portes

Album ansehen (16)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Portes'

John Mulder hat den Kalender zuletzt am 03 Jul 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in April 2017
Harry Swinnen

Dag toekomstige bezoeker van de Mas Bernadis. Mijn vrouw en ik en de Bobtail Nikos, spendeerden een weekje verlof in het verblijf Portes van de Mas Bernadis in Robiac-Rochessadoule van 22 tot 29/4/2017. Van de vele verloven die we tot dus ver spendeerden in de Ardèche / Gard / Languedoc en andere streken in Zuidelijk Frankrijk over de jaren heen is dit veruit de meestal klantvriendelijke lokatie waarvan we mochten genieten. Het vakantiehuis is netjes verzorgd, gevuld met alle attributen nodig om een aangename week door te brengen. Een gevuld boekenrek staat paraat voor 't geval de weergoden niet willen meewerken.
De broodservice, verzorgd door de Mas Bernadis zelf, maakt dat men zich daarover geen zorgen hoeft te maken en niet steeds op zoek moet naar een supermarktje in de buurt.
Laat zeker en vast de kans niet voorbij gaan om de 3 brouwsels te proeven, die uitbater John zelf artisanaal brouwt. Turf Blond, Bruin en Oer gaan er lekker binnen en zijn perfect te genieten.
De Mulderfamilie biedt zelfs volledige maaltijden aan, dus geen zin om zelf te kokkerellen, gewoon maar even vooraf bestellen en klaar is Kees.
Verder staat het buiten kijf dat de omgeving een fantastische buurt is om avontuurlijke wandelingen te maken, die duidelijk aangegeven zijn met gele markeringen. Voor ons leverde dit ongelooflijke vergezichten op (zie foto) met zelfs een ontmoeting met een everzwijn.
En de prijs voor dit alles is meer dan billijk. Niet twijfelen dus en doen...Het zwembad wacht...groetjes, H&C&N.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.