Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Petit Paradis

Album ansehen (9)
/
 

Verfügbarkeit von 'Petit Paradis'

Hans Martinot hat den Kalender zuletzt am 06 Nov 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Petit Paradis hat 8 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,8
Besucht in September 2020

Een heel prettig verblijf. Een heerlijk huis met echte privacy.
Natuurlijk ook heel fijn dat er een zwembad is.

8
Besucht in August 2020

Heerlijke locatie. Het zwembad was fantastisch.
Als je niet vergeet je DEET mee te nemen zul je het hier zeker naar je zin hebben.

9
Besucht in August 2019

De naam Petit Paradis is juist gekozen. Wij hebben genoten van met name de tuin met de vele zitjes en het zwembad. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien, heerlijk rustig gelegen even buiten het dorp.

9
Besucht in Juli 2019

Wij hebben genoten in Petit Paradis. Huis is gezellig en alles wat je echt nodig hebt, is aanwezig. Buiten is voor ons belangrijker! Vooral de privacy en ligging van het geheel vonden wij fijn.
Ligging t.o.v. activiteiten en winkels is prima.

9
Besucht in Juli 2016

Prachtig huisje in een mooie omgeving waar ook nog eens veel te doen is. De rivier de Cèze is redelijk dichtbij en is leuk om te zien/wandelen/zwemmen. Op dinsdagochtend is er een leuke (maar drukke!) markt in Saint-Ambroix. Saint-Ambroix is ook een sfeervol dorpje om te bezoeken. De Bambouseraie de Prafrance is ongeveer een uur rijden maar is zeker een bezoek waard. Het is een groot park met verschillende bamboeplanten en door alle planten en schaduw is het ook niet te warm. Voor hen die geïnteresseerd zijn in het oude Rome kun je Nîmes of Orange bezoeken. Nîmes heeft een mooie arena, 2 tempels (Maison Carrée en Temple de Diane, de laatste is een ruïne) en een wachttoren (La Tour Magne). De Arena is zeer indrukwekkend en je kunt informatie over de arena krijgen met een audio-guide (ook in het Nederlands), wel is het jammer dat er ’s zomers een podium in de arena staat.

Het huisje is lekker koel door de luiken en je kunt na een warme dag ook nog heerlijk afkoelen in het zwembad.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung