Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

En Laurenc Maison de Maître

Album ansehen (13)
/
 

Verfügbarkeit von 'En Laurenc Maison de Maître'

Achtung! Marten hat den Kalender zuletzt am 20 Aug 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

En Laurenc Maison de Maître hat 4 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juli 2022

Prachtig gelegen, verzorgd en schoon vakantieverblijf. We hebben genoten van het heerlijke zwembad. Het meertje en de bossen waren ook prachtig. We hebben mooie wandelingen gemaakt door de bossen en het mooie glooiende agrarische landschap. Hierbij heel veel roofvogels gezien maar ook reeën, vossen, uilen en hazen.
De eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken. Gaf ook aan waar je lekker kon eten of als er bijzondere activiteiten in de omgeving waren.
We hebben genoten!

9
Nachricht von Marten

Jullie waren geweldige gasten familie Lems en aanhang...

Besucht in Juni 2011

Een heerlijk rustig plekje in Frankrijk. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken mede door de gastvrijheid van de beide gastheren. Een fijne complete gite,prima bedden en een heerlijk zwembad . Goed verzorgd en schoon!
Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden tot het maken van uitstapjes.

8
Besucht in August 2010

Uitstekende en tot in de details verzorgde, schone gite, er ontbreekt werkelijk niets, uitgebreide toeristeninformatie van de omgeving, absolute rust, privacy, heerlijk zwembad, omringd door natuur en prachtige landbouw: ontspanning ten top. Zeer aangename gastheren.

9
Besucht in Juli 2010

Marten en Dominique, nogmaals dank voor jullie gastvrijheid tijdens ons verblijf. Wat een schitterende en rustige omgeving! Wij hebben heel erg genoten van de diners die Dominique voor ons heeft bereid. Wij waanden ons de spreekwoordelijke God in Frankrijk. Hopelijk tot een volgende keer!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.