Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Mas Cristol Pjan

Album ansehen (28)
/
 

Verfügbarkeit von 'Mas Cristol Pjan'

Antoinella & Pieter Jan Eschauzier hat den Kalender zuletzt am 30 Nov 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Mas Cristol Pjan hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,7
Besucht in Dezember 2020

Heel fijne dagen gehad in het huisje dat met veel liefde gebouwd is. Ook in de winter een erg fijne plek met houtkachel en warm bad in het maanlicht. Zeer fijn contact met Pieter-Jan en genoten van alle rust. Een inspirerende plek!

9
Besucht in Juni 2018

Een zeer aangenaam en mooi huisje in een rustige idyllische omgeving. De vele ramen en groene omgeving rond het huis, het mooie terras met buitendouche maakte het een waar paradijs. Antoinella en Pieter-Jan waren zeer vriendelijk en gastvrij. In de directe omgeving liggen diverse leuke oude dorpjes en mooie wandelgebieden met prachtige natuur. Een echte aanrader.

9
Besucht in Juli 2017

Een heerlijke plek in natuurlijke omgeving! Gastvrij onthaal en verblijf. Prachtig zelfgemaakt huisje (dat met recht een natuurhuisje genoemd mag worden, het valt helemaal weg in de omgeving) met mooie zelfgemaakte meubelen. Het ligt ook erg mooi vlakbij de rivier (waar we weer een bijzondere stenencollectie hebben kunnen verzamelen). Pieter-Jan en Antoinella zijn een prettige gastheer/gastvrouw: sociaal, geïnteresseerd maar juist ook met respect voor je behoefte aan privé en rust.
Een aanrader voor wie een periode op een bijzondere plek en in alle rust in de natuur wil verblijven, maar wel met een mate van comfort.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung