Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Fontanelles

Album ansehen (52)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Fontanelles'

G. de Koning hat den Kalender zuletzt am 14 Nov 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Les Fontanelles hat 15 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,2
Besucht in August 2022

Ja na het lezen van de ervaringen van eerdere gasten is eigenlijk alles al zo n beetje gezegd. Het huis is heerlijk! Van alle gemakken voorzien en dan die zeer compleet ingerichte keuken. Geweldig! Daarnaast een prachtig uitzicht en een zwembadje om te koelen.Het was zo ongelooflijk rustig! Zo hebben we nog nooit gezeten.
Bij aankomst stond er overal mineraalwater en een heerlijke witte wijn. We hebben hebben electrisch gefietst in de omgeving, gekanood en gezwommen in de Aveyron. Kortom we hebben een heerlijke tijd gehad.
Dank jullie wel.
Kees en Helma, Amsterdam

9
Besucht in September 2021

We hebben genoten van het goede leven in Frankrijk, in een huis waarin niets ontbrak en met een tuin, met zwembad, zo ruim, en sfeervol, en uitzicht; in een woord prachtig! Fam. De Koning, wat zijn jullie gastvrij en attent. We komen graag nog een keer terug.

9
Besucht in Juli 2021

Vertel het vooral niet door: de ranja heet hier Rosé. Zwijg erover dat de temperatuur gewoonlijk rond de 30C is. Zeg vooral niks over la Place de la Piscine, dat stukje verkoeling biedt. Wees stil over de Coin du Bbq waar je heerlijk kunt grillen. En heb het helemaal niet over l'Arcade Ombragé des Vignes dat 's ochtends onbijt biedt met uitzicht over de velden, waar af en toe een reetje overheen huppelt. Maar het is waarschijnlijk de ambiance geschapen door gastheer en gastvrouw die dit alles in harmonie brengt. We hebben genoten van huis, omgeving en streek. Wij hopen dat Les Fontanelles niet al te bekend wordt, zodat we ooit nog eens terug kunnen komen.
Frank & Mariette.

10
Besucht in August 2020

Een Fantastische huis met mooie tuin en verre uitzicht. Bij aankomst lag wijn en jam gekoeld klaar, das fijn aankomen. Ondanks soms hele hoge temperaturen bleef het in het huis aangenaam koel, buiten lijkt altijd een briesje te waaien, heerlijk.
De rust, kalmte en de geweldige uitzichten; wij hebben een super vakantie gehad!

9
Besucht in August 2019

Het was heerlijk vertoeven hier! We hebben genoten van de rust, het uitzicht, de vlinders, de reetjes, de vossen en zelfs een soort valk?, die op een meter afstand van ons op een stoelleuning kwam zitten!
We hebben allerlei leuke plaatsen bezocht zoals Caylus, St. Antonin , Bruniquel, Najac, Montauban, Varen, Beaulieu, Bach, St. Projet, Lacapelle-Livron en Cordes sur ciel. De mensen hier zijn heel erg aardig en behulpzaam. Vooral buurman Guy heeft niet nagelaten ons veel goede tips te geven.
Ook de aankomst was heel verrassen. Nooit eerder waren er zoveel praktische attenties bij binnenkomst. Een aangename verrassing! Hartelijk dank daarvoor. We hopen van harte dat we er nog eens een keer gebruik van mogen maken.
Het was een heerlijke vakantie!
Jan & Lidie Borghouts.
Oss.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.