Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Fauvette

Album ansehen (34)
/
 

Verfügbarkeit von 'Fauvette'

Stephen and Catherine hat den Kalender zuletzt am 10 Jan 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Fauvette hat 1 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juli 2018

Wij verbleven in de grootste van de vier gites met vier personen en een hond. Ouders , dochter van 14 en mijn moeder van 88 jaar. De grootse gite is werkelijk prachtig, enorm ruim en prettig ingericht. Door de zeer grote vide doet het geheel nog ruimer aan. Via een zeer luie trap (goed begaanbaar voor een 88 jarige) bereik je bovenverdieping waar drie zeer ruime slaapkamers zijn met een extra badkamer. Als de grootste gite vrij is zou ik dan ook altijd voor deze gaan. De gites hebben een prachtig uitzicht over de vallei die volstaan met bloeiende zonnebloemen en velden met tarwe.
Het geheel beschikt over een prachtige en zeer goed onderhouden tuin die veel privacy biedt. Het zwembad was zeer schoon en beschikt over meer dan voldoende ligstoelen voor de gasten. Ook de hangmatten bij het zwembad en in de tuin bieden aangenaam comfort.
We werden bij aankomst zeer hartelijk ontvangen en werden getrakteerd op eigen gemaakte pizza omdat alle restaurants gesloten waren (14 juli). Ook tijdens ons verblijf waren Steve and Catherine zeer hulpvaardig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Wij kunnen een verblijf hier dan ook zeker aanraden als je komt voor je rust en niet op zoek bent naar actieve uitdagingen. De omgeving, biedt op wat kastelen na, niet veel om te gaan bezichtigen of te ondernemen. Met name voor gezinnen met jonge kinderen is dit een zeer geschikte plek om je vakantie door te brengen.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung