Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Tulipe

Album ansehen (44)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'La Tulipe'

Jeannette van der Kloet hat den Kalender zuletzt am 06 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in August 2015

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in dit vakantiehuis! Heerlijk genoten van het terras en de tuin en zeker volop gebruik gemaakt van het zwembad. Lekker buiten gegeten en BBQ gebruikt. Het huis is van alle gemakken voorzien met een grote badkamer. De tweede slaapkamers was zeker met het warme weer wat klein voor onze twee puberdochters, maar de bedden zelf waren prima.
De verleiding om 'thuis' te blijven was heel groot en aangezien we nog naar Cannes doorreisden en naar een ander huis daarna, hebben we vooral genoten van de gemakken van het huis.
Tot slot, Mijn complimenten voor de eigenaar, Jeannette. Zij zorgde dat we ruim van tevoren al heel welkom voelden om naar hun huis te gaan.
Een volgende vakantie Zuid Frankrijk komen dan ook graag weer terug!

9
Besucht in Oktober 2010

We hebben een geweldige vakantie gehad!!!
Zodra we kunnen gaan we weer terug.
Super huisje, geweldige omgeving en heerlijk weer.

10
Besucht in Mai 2009

Heerlijk huis en prachtige omgeving. Het voelt alsof het je eigen vakantiehuis is. Alle voorzieningen zijn aanwezig, goed bed, heerlijk terras (zowel schaduw als zon), mooi zwembad, kindvriendelijk. We hebben een fantastische vakantie gehad. Voor dit jaar ook al weer geboekt!

8
Besucht in Mai 2006

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in La Tulipe en zijn twee jaar achter elkaar geweest. We voelden ons er meteen thuis en niet alleen vanwege alle gemak om je heen te hebben. Alles is aanwezig; meer dan genoeg handdoeken, zachte bedden, goed uitgeruste keuken, BBQ en met een eigen zwembad en La douce France toe. Er kon zelfs naar de nederlandse tv gekeken worden; de kinderen hoefden hun favoriete series niet eens te missen in die twee weken! De hoogste tijd om na 6 jaar weer eens terug te keren .. de tieners nu gaan zó weer mee! De omgeving is geweldig en Italië is wel heel dichtbij!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.