Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Sous les Pins

Album ansehen (31)
/
 

Verfügbarkeit von 'Sous les Pins'

Kees van Vught hat den Kalender zuletzt am 26 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Sous les Pins hat 12 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,6
Besucht in Mai 2022

In mei 2022 verbleven wij in het ruime, gastvrije huis van Kees en Doortje. Fijne faciliteiten: lekker zwembad, goede bedden, diverse zitjes/tafels in zon, schaduw, serre of binnen. Je mag alles gebruiken, waaronder de drie fietsen. Prima instructies over het huis en veel documentatie over de omgeving. Een aanrader, met prachtige natuur en veel cultuur in de omgeving. Met dank aan Kees en Doortje voor de souplesse bij de doorgeschoven boeking vanwege corona. Ik kan wel aanraden om de eindschoonmaak te laten doen. Het is een groot huis.

9
Besucht in Mai 2022

heel fijn huis. We waren met z'n vieren en hebben erg genoten van de mogelijkheden die de omgeving biedt. De omgeving per fiets verkennen was ons doel en dat is per perfect gelukt. Mooie fietsmogelijkheden met autoluwe wegen. Prachtige natuur en rijke historie.Het huis is groot en biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt inclusief een zwembad. Veder Twee badkamers wasmachine vastwasser etc. Zelfs staan er 3 fietsen gereed om er op uit te trekken. Voor de niet getrainde fietser is een ebike echter aan te bevelen.

10
Besucht in Juli 2020

Super gelegen huis. Dicht bij Avignon, Arles, Saint-Remy, de Middellandse Zee, les Alpilles voor prachtige wandelingen....Groot huis, heerlijk zwembad.
Zeer vriendelijke verhuurder die er alles aan doet om de gasten te helpen en tegemoet te komen.
Wij kwamen reeds de tweede maal, hebben genoten en waren ook dit maal zeer tevreden.

10
Besucht in September 2019

Mijn vrouw en ik hebben een weekje kunnen genieten van dit mooie en ruime huis dat van alle gemakken is voorzien. Het was met 22 graden watertemperatuur voor ons te koud om te zwemmen, maar de omgeving maakte dat meer dan goed. Wat een leuke dorpjes in de Provence, ook in het naseizoen.
Vanwege meer terrassen was er altijd buiten wel een mooi romantisch plekje te vinden om wat te eten of om op de manier van Martin Meiland te spreken "te wijnen, wijnen". Heerlijke warme douche met rainshower en een fijn bed (in ons geval 1 van de vele). Lekker opgeruimd en zuiver huis met volop mogelijkheden om eren fijne vakantie te hebben. Door eigenaar Kees is van het boeken tot aan het vertrek alles keurig geregeld. Zeker aan te bevelen. Hans en Yvonne uit Geldrop.

10
Besucht in Juli 2019

Mooi gelegen, ruim huis voorzien van alle gemakken. Veel terrassen om in of uit de zon te zitten en een prachtig zwembad. Ook in de omgeving is veel te zien.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.