Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Renardeau

Album ansehen (30)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le Renardeau'

Achtung! Nicole & Dirk Baudoncq hat den Kalender zuletzt am 13 Sep 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le Renardeau hat 26 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in Mai 2022

We zijn hier in mei 22 geweest. Prachtig huis met alle gemakken, mooie tuin en een prachtig uitzicht. Dirk kan je echt van alles vertellen over de omgeving, wandelingen die je kunt maken...Kortom je eigen VVV bij je. De eigenaren zijn hele aardige mensen die er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Echt een aanrader.

10
Besucht in September 2021

Magnifiek !!! De omgeving, het centraal gelegen Guillestre, het fijne onderkomen Le Renardeau ! Zoveel te zien en te beleven in de prachtige natuur. De routes en informatie liggen allemaal klaar, en door Dirk altijd met een goed verhaal en zinnige gegevens nog verder uit te breiden. Dank !

10
Besucht in September 2021
Daniëlle & Peter

Net terug van 10 dagen Le Renardeau. Zeer welkom ontvangen door Dirk en Nicole. Het huis was erg mooi, opgeruimd, en er was echt van alles aanwezig. Naast de 'rode map' in het huisje met allerlei suggesties voor in de omgeving, wandelroutes ect, heeft Dirk ons meerdere dagen als gids meegenomen naar verschillende locaties (col de Vars, La Bonette, Granon ect). Door zijn enthousiasme hebben we veel gezien in de omgeving.
Kortom, ik zou zeker Le Renardeau aanbevelen!!

10
Besucht in September 2021

Een heerlijke week in Guillestre gehad mede door de gastvrijheid van Dirk en Nicole. Een heel fijn en schoon huis met alles er op en er aan. Er is aan alles gedacht. Er zijn heel veel gevarieerde activiteiten te doen en de natuur is prachtig. Leuk dorpje op loopafstand. Veel leuke adviezen gekregen om te ondernemen zodat we een top week zouden hebben. We hadden tijd te kort !

10
Besucht in Juli 2021
Geerts J

Wondermooi en zeer gevarieerd gebied, de natuur is schitterend. Strategisch gelegen woonst met alles erop en eraan. De prachtige map met de uitstappen is geniaal, je hoeft zelf niks op te zoeken. Je hebt wel 3 weken nodig om alles te bezoeken, dus wij komen volgend jaar nog eens terug !

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.