Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Villa Annette

Album ansehen (34)
/
  • 7
  • 3
  • 4
  • 7
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'Villa Annette'

TJ Poppema hat den Kalender zuletzt am 22 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2018

We zijn weer terug in Nederland na een fantastisch verblijf in villa Annette. Wat een heerlijk huis en wat een heerlijke plek. Ook het gezinnetje van onze dochter hebben een week kunnen genieten van dit, inderdaad, kindvriendelijke huis. Het weer was voor ons prima, niet te warm en slechts af en toe een buitje. We hebben allemaal heerlijk kunnen slapen, onze kinderne in het huis, wij in de annex,
een heel prettige en ruime slaapkamer. Hierdoor werden we pas om 8 uur door onze kleindochter gewekt! Alle apparaten functioneerden naar behoren, ook de wifi, erg prettig ivm downloaden van onze kranten.

9
Besucht in Mai 2018

Wij willen toch even laten weten dat we een fantastische vakantie hebben gehad in jullie villa. Wat een heerlijk huis, zo compleet en stijlvol ingericht. De kinderen vonden de tuin een ware ontdekkingstocht. Ook was het leuk dat er speelgoed was waar ze gebruik van konden maken en dat er een speeltuintje was. Mijn dochtertje van 2 heeft de halve vakantie in de schommel gehangen

8
Besucht in August 2017

Helaas zijn we inmiddels weer terug in Nederland, na 3 heerlijke weken in Villa Annette. We hebben genoten van het huis, met al zijn faciliteiten (vooral ook voor onze 2-jarige dochter) en de mooie omgeving. Ook nog hartelijk dank voor het welkomstpakketje!

9
Besucht in Juni 2017

Een super huis met een superomgeving. Wel enkele dagen met regen en wind gehad, maar doordat we zo heerlijk onder de veranda konden zitten heb je daar geen last van. (Het is bijna jammer dat wij al grotere kinderen hebben, want jullie hebben het fantastisch geregeld voor een jong gezin.)

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.