Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Clavéous

Album ansehen (32)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Clavéous'

Ineke & Dick hat den Kalender zuletzt am 26 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Les Clavéous hat 13 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2022
Kurt Vandemoortele

Dag Ineke,
misschien een late reactie maar daarom niet minder gemeend.
Dank voor de mooie vakantie die we hebben mogen doorbrengen in uw ruime en gezellige gite. Een heerlijke plek om tot rust te komen.
Wat hebben we genoten van de rust, het uitzicht, het zwembad en niet te vergeten de ruim gevulde koelkast bij aankomst met al het lekkers.
Al snel voelden we ons op ons gemak en hadden we ons voorkeur zithoekje gevonden.
Het was tevens lekker vertoeven in de ligzetels aan het zwembad met het prachtig uitzicht en de privacy.
We denken er met plezier aan terug en is zeker voor herhaling vatbaar.
Een goed adres voor wie een rustgevende vakantie wil, zeker een aanrader.

9
Besucht in Mai 2018

Ons laatste bezoek was in oktober 2106 en we hadden wederom het idee opgevat om nog een keertje terug te keren. Ook dit keer voelde het als thuiskomen. Zoals gewoonlijk had Ine de koelkast weer gevuld met boodschapjes en haar heerlijke, zelf gemaakte jam. We hadden prima weer ondanks dat het een paar weken ervoor nog fors had gesneeuwd. We kunnen uitgebreid alle eerder genoemde superlatieven herhalen: Ine, de perfecte gastvrouw, de heerlijke gîte, het formidabele uitzicht, de rust, de pittoreske dorpjes in de omgeving en niet te vergeten: haar twee - al weer wat oudere - schatten, Ben en Fanny. Komen we hier nog eens terug? Eigenlijk is het een overbodige vraag, maar ja: we komen hier weer terug.

10
Besucht in Juni 2017

Het was weer thuiskomen bij een vriendin! Voor het tweede achtereenvolgende jaar naar Callian! Alles was weer perfect, t weer, het huis, het heerlijke bed met zacht wit linnengoed en de stapels handdoeken. De goedgevulde koelkast bij aankomst, het geweldige zwembad, de enorme tuin met verborgen hoekjes en zalige ligstoelen, het uitzicht vanaf ons terras op Montaroux en Callian. Het dagelijkse loopje naar t dorp voor de bakker en daarna een petit café bij Bar le Cercle of een apéro bij le Bellevue op t dorpsplein tegenover de kerk aan t eind van de dag. Ineke, bedankt dat we weer dit jaar bij jou mochten verblijven! We zeggen weer: a bientôt ! 💕🇫🇷💋

10
Besucht in Oktober 2016

In 2014 spraken we de hoop uit hier weer snel naar terug te kunnen keren. Het heeft twee jaar geduurd maar het is gelukt. En net als in 2014 had Ineke de koelkast weer gevuld met o.a. haar heerlijke, eigengemaakte jam en werden we enthousiast begroet door hun twee lieve schatten, Ben en Fanny.
Het voelde als thuiskomen. Ook nu verbleven we hier drie weken en voor het eerst in de herfst. Over het weer hadden we niet te klagen (gemiddeld 21C en een lekker zonnetje). De omgeving en het uitzicht is schitterend en ook deze keer verslonden we diverse boeken, lekker luierend op hun terras onder het genot van een lekker wit wijntje en genoten we van de heerlijke rust. Die rust was ook terug te vinden in de diverse kustplaatsen (Nice, Fréjus, Ste Maxime, etc) die normaliter in de zomer overspoeld worden met toeristen. We konden zelfs gratis parkeren op de boulevard van Fréjus. Het is een aanrader om hier naar toe te gaan in de herfst.

10
Besucht in September 2016

We hebben het heerlijk gehad in Les Clavéous. Het huis ligt in een prachtige omgeving aan de rand van een bos. Het huis is zeer compleet ingericht - alles is aanwezig! We hebben er heerlijk geslapen op goede bedden. Lekker liggen aan het zwembad en af een toe duik - het is leven als god in Frankrijk.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.