Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Roma

Album ansehen (34)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'Roma'

Marjolijn Hogeveen hat den Kalender zuletzt am 28 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2014

Gite Roma is een prima huisje vlak bij het zwembad. Vanuit het zwembad heb je een mooi zicht op de omliggende heuvels, perfect om te genieten van zon en rust! We hadden het zwembad vaak helemaal voor ons alleen. De gastheren zijn discreet aanwezig en kan je alles aan vragen. We keken zelfs gezellig voetbal samen :)! Omwille van het zwembad vlakbij en trapjes naast het huisje minder geschikt voor kleine kindjes die net kunnen stappen/kruipen. Onze zonen waren 4 en 6 en dat ging prima! De ligging is ook perfect. Dicht bij vele mooie dorpjes (met mooie marktjes) en ook een tripje naar zee is perfect te doen. De gastheren hebben ook 3 lieve nieuwsgierige honden die graag eens dag komen zeggen. Ook staat er ondertussen een leuke sofa in het huisje die je op de foto's nog niet terugvindt. We raden gite Roma aan en gaan er zelf zeker nog eens terug!

9
Besucht in Juli 2008

Wij hebben een geweldige tijd gehad in de Var en waren erg blij met ons eigen huisje, zo vlak bij t dorp en een lekker zwembad naast de deur.
Volgend jaar komen we weer hoor, het was perfect!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.