Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Chez Marjolein

Album ansehen (19)
/
 

Verfügbarkeit von 'Chez Marjolein'

Jaap en Marjolein Verburg hat den Kalender zuletzt am 19 Mär 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Chez Marjolein hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,5
Besucht in Juni 2019

In juni 2019 2 weken in Chez Marjolein verbleven. Heel goed bevallen. Vooral de royale tuin, met veel zit-/ligplekkeuze, met volop vrij zwemmen in het mooie zwembad.. Maar ook de badkamer met royale douche en de prima inrichting. De omgeving van Le Val is heel geschikt voor uitstapjes. Ook de gastvrouw en gastheer maakten het verblijf tot een succes.

8
Nachricht von Jaap en Marjolein Verburg

Dank voor jullie lieve en mooie recensie! Hartelijke groet en graag tot ziens, Jaap en Marjolein Verburg

Besucht in August 2018

Wat een heerlijke gîte op een fijne plek in Zuid-Frankrijk. Veel rust en privacy, een heerlijk zwembad en diverse terrasjes om tot rust te komen. Het huis was gezellig en van alle gemakken voorzien en we hebben ook veel plezier gehad van de buitenkeuken. De eigenaars zijn fijne mensen met gevoel voor de door ons gewenste privacy maar altijd ook 'in' voor een leuke babbel. Le Val is overigens een prima centraal gelegen plek van waaruit diverse leuke (dag)tripjes mogelijk zijn. Wij hebben zelf erg genoten van een tripje naar Chateau La Coste.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung