Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Murier

Album ansehen (40)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 0
  • 4
 

Verfügbarkeit von 'Le Murier'

Bart Somers hat den Kalender zuletzt am 14 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2017

Le Murier is een bijzonder huis; door de voordeur kom je halverwege de begane grond en eerste verdieping binnen. Met een halve trap ga je naar beneden of naar boven.
Alle apparatuur is aanwezig. Er is een heel grote koelkast. WIFI geeft een sterk signaal. De ramen en deuren, alsmede de houten luiken, hield ik overdag dicht om het binnen koel te houden. De inloopdouche is heel prettig. Het zwembad is is heerlijk warm en wordt door de lokale beheerder goed schoongehouden. Het huis ligt in een rustige omgeving en overdag en 's-nachts is het stil. De garage is voor twee kleinere auto's of één grotere SUV. In geen enkele kamer is plafondverlichting, maar schemerlampen of spotjes: 's-nachts zijn de kamers daardoor vrij donker. In de omgeving is het heerlijk fietsen, en het pad over de voormalige spoorlijn tussen Flayosc via Lorgues naar Salernes, ca. 25 km lang, is fantastisch. De supermarché is gemakkelijk dichtbij. In de buurt is de bijzondere Dolmen des Adrets iets ten noorden van Brignoles een aanrader.
Ik heb een erg prettige vakantie gehad gedurende mijn 6 weken in Le Murier.

9
Besucht in Mai 2016

Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie in het huis Le Murier. Wat een heerlijk huis! Wij voelden ons meteen thuis. De ligging (heel rustig) en toch dichtbij het dorp. Inrichting beviel ons ook erg goed en de ruimte in het huis en buiten het huis! Helaas iets te koud om gebruik te maken van het zwembad. De tuin is heerlijk en alles was aanwezig! Wij komen graag nog eens een keer terug. Bedankt!

9
Besucht in August 2012

bart en brigit we hebben super leuke vacantie gehad mooi huis en alles was perfect
succes fam gerssen uit urk

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.