Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Musquetaires

Album ansehen (28)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Musquetaires'

Achtung! Christophe Bourgeois hat den Kalender zuletzt am 16 Aug 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Les Musquetaires hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in August 2018

prachtig domein , dicht bij alles , rustig gelegen , mooi zicht , veilig voor de kinderen , proper .zowel het huis als het domein . een aanrader.. ik kan er niets op aanmerken..
en ontvangst was super hartelijk en in het nederlands !

10
Besucht in Juli 2015

Goed ingericht huis met airconditioning. Prachtig zicht op de vallei van frejus en op de zee. S'avonds mooi zicht op de verlichte haven van St Raphael.
Het domein bovenop de berg heeft een adembenemd zicht. Het beschikt over een mooi gemeenschappelijk zwembad en drie tennisbanen. Daarnaast is er ook petanque en wandelgelegenheid. De tuintjes zijn klein maar de kinderen maken zeer gemakkelijk contact met de andere kinderen op het domein. Het helpt dat er geen verkeer is en het domein volledig is afgesloten waardoor we met een gerust hart de kinderen kunnen laten rondlopen en spelen. De kinderen hebben een super vakantie gehad. Wij komen zeker terug naar dit domein in dit huis of in een ander.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.