Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Cérisiers

Album ansehen (45)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 4
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'Les Cérisiers'

Petra Fraanje hat den Kalender zuletzt am 17 Mär 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2016

Perfect familiehuis. We zijn hier geweest met 2 gezinnen en de (groot)ouders. Fijne grote ruimtes binnen en buiten en comfort voor iedereen. Het is heerlijk om van de verschillende mooie plekken gebruik te maken. Alles is meer dan degelijk, bv. goede stoelen en bedden. Voor de kinderen natuurlijk het zwembad (met speeltjes) en de tafeltennistafel. Die zeiden de eerste dag al dat we hier voortaan altijd naar toe moesten gaan. Een 10 rond.

10
Besucht in Juli 2016

Warm en sfeervol en degelijk huis, geheel in jaren 70 stijl, heel smaakvol ingericht. De enorme tuin bestaat uit vele terrassen, olijfboomgaarden. Er is een mooi onderhouden zwembad, enorm veel privacy, je hoort alleen de krekels en de vogeltjes!! Hier adem je op en top de franse sfeer!! Wij zijn zo gecharmeerd van les cerisiers dat wij dit jaar nogmaals hier vakantie hebben gehouden. Absolute aanrader voor wie van rust en privacy houdt!!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung