Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Waterballet

Album ansehen (33)
/
 

Verfügbarkeit von 'Waterballet'

Susan van der Laan hat den Kalender zuletzt am 19 Jun 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Waterballet hat 20 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in Juli 2020

We hebben hier één week doorgebracht samen met onze zoons en hun vriendin. Het huis, voorzien van alle mogelijke comfort (zelfs houtvuur Sauna en houtvuur Pizza oven) ligt rustig gelegen aan het einde van een onverharde weg omringt door bomen en zelfs een stromend beekje. Toch is er nog plaatse genoeg tussen de bomen om lekker aan het zwembad van de zon te genieten. De meeste ramen zijn van een muggengaas voorzien zodat het met de afkoeling 's nachts, heerlijk slapen is. Een echte aanrader!!

9
Besucht in Juli 2020

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit fantastische huis met ons gezin. Prachtig gelegen, smaakvol van buiten en binnen, mooi groot zwembad en lekker zitten op de verschillende terrassen. De pizza oven (ook zeer geschikt om vlees te grillen) was ook een groot succes. Villecroze is een heel charmant dorpje en er is genoeg te doen en te zien in de omgeving. Wij komen heel graag nog een keer terug!

9
Besucht in Juli 2020

Op aanraden van onze dochter, die diverse keren in het "Waterballet" vakantie heeft gevierd, zijn wij dit jaar, met onze 5 koppige volwassen familieleden, inclusief onze twee kleinkinderen naar het huis van Susanne van der Laan afgereisd. Het ruime, smaakvolle, praktische, goed geouttileerde ingerichte huis met grote, kleurrijke en geurende tuin liggen op een rustige plek, maar op loopafstand van het dorp Villecroze.
De pizzaoven kwam, net zoals wij, -het was steeds stralend zomerweer -, heerlijk op de temperatuur! Dat laatste maakte dat het schone en duurzame zwembad veelvuldig is gebruikt door jong en oud. Wij hebben genoten!

9
Besucht in September 2019

Wij hebben waterballet 1 week gehuurd voor ons tweeën +hond en onze drie dochters zijn zondag avond gekomen voor een verblijf van 3 dagen. We hebben het er heerlijk gehad met zwembad watertemperatuur net nog lekker om te zwemmen. Het huis heeft alles wat je maar wilt en is rustig gelegen. Door de weg over te steken en dan gewoon een klein pad richting Villecroze te volgen, loop je zo naar het oude dorpje. Leuker dan langs de weg. Koffie op het marktplein is voortreffelijk en belachelijk goedkoop. (naast de smid). De stadjes in de omgeving zijn precies wat je wilt als je van struinen op de markt houdt en restaurants zijn gezellig en leveren prima maaltijden. De rosé van Valcombe is overheerlijk.
Al met al hebben wij een heerlijke week gehad in Waterballet en we hopen er nog eens terug te komen.

9
Besucht in September 2019

Leuk huis ,lekker genoten van het heerlijke zwembad&sauna !

Huis is van alle gemakken voorzien , en vooral veel rust

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung