Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Waterballet

Album ansehen (33)
/
 

Verfügbarkeit von 'Waterballet'

Susan van der Laan hat den Kalender zuletzt am 13 Sep 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Waterballet hat 32 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,4
Besucht in Juli 2022

Een heerlijk huis waar je je direct thuis voelt. Een groot terrein met volledige privacy, een heerlijk zwembad en een pizza oven die je elke dag gewoon wilt aansteken om pizza's te bakken of te BBQ-en. Het contact met de eigenaresse is zeer prettig.

9
Besucht in Juli 2022

Zeer mooi vakantiehuis met leuke ligging: diep in het groen met de nodige privacy en toch niet veraf van het dorp. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig in het huis, hoewel het vooral buiten genieten is met de verschillende rustplekjes en groot zwembad. Tal van goeie restaurants in de buurt en ook heel wat activiteiten in het dorp en de nabije omgeving. Een aanrader!

9
Besucht in Juli 2022

Prima huis, lekker koel en van alle gemakken voorzien! Geen spijt gehad!

9
Besucht in Juli 2022

Wij zijn nu voor de derde keer in dit heerlijke huis op vakantie geweest. Het is een dierbare plek voor ons, echt paradijselijk. Fijn om hier voor enkele weken te mogen wonen en leven. Het zwembad weer goed benut, de pizza-oven ook, de goed uitgeruste keuken, slapen met de ramen open (en horren ervoor), zelfs ondanks hete dagen zijn de nachten fijn koel. De vogelgeluiden en provencaalse geuren maken de ervaring compleet. Omdat we ook van de diversiteit in de omgeving houden hopen we volgend jaar opnieuw naar huize Waterballet te komen. Hartelijk dank weer, Susan!

10
Besucht in August 2021

Wij hebben weer een heerlijke week in ‘Waterballet’ doorgebracht. Niet voor niets een tweede keer terug gekomen en zeker geen spijt van!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.