Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Cerisiers

Album ansehen (34)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Cerisiers'

Familie Fritsch/Dabbous hat den Kalender zuletzt am 30 Jun 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Les Cerisiers hat 22 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,6
Besucht in September 2019

Vriendelijke ontvangst en warme gastvrijheid.
Geen geluidsoverlast, ruime comfortable vakantiewoning, pittoreske panorama midden tussen de wijngaarden en kersenboomgaard. Fantastische zonsondergangen op het terras.
Een mooie herinnering om lang te koesteren.
Ellen, Basil, bedankt voor jullie onvoorwaardelijke ontvangst en gastvrijheid. We hebben ervan genoten!
Tot gauw

10
Besucht in August 2019

Een heerlijk huis op een prachtige plek. Wat een schitterend uitzicht vanaf het terras!! Iedere ochtend een mooie wandeling met zicht op de Mont Ventoux en de wijngaarden, op weg naar de plaatselijke bakker. Steeds weer een heel goed begin van een mooie vakantie dag! We hebben 2 weken genoten van dit vakantiehuis. Genoten van de mooie wandelingen in dit prachtige gebied, maar ook van de warme ontvangst van Ellen en Basil , hun betrokkenheid en goede tips. Bedankt hiervoor! Dit was voor herhaling vatbaar.

Cees en Vera

10
Nachricht von Familie Fritsch/Dabbous

Chers Vera en Cees Dank jullie voor deze mooie recensie van jullie hand . Ik ben blij dat jullie kennismaking met deze zuidelijke streek, de Vaucluse, jullie zoveel plezier heeft gedaan en jullie zo opgetogen waren over de mooie natuur in en rond de Mont Ventoux. Natuurlijk zien we jullie graag nog een keertje in Les Cerisiers als jullie weer eens zo ver naar het zuiden willen afdalen ...........vriendelijke groetjes Ellen en Basil.

Besucht in August 2019

Lieve Ellen en Basil.
Al was het maar een weekje....maar een onvergetelijke indruk heb jij, hebben jullie, heeft jullie stekje bij ons achter gelaten! Schitterende omgeving...wat een uitzichten tijdens onze wandelingen maar vooral, wat een warmte die jullie uitstraalden.
En dat merkten we ook tijdens het spontane verjaardagsfeest ... Muziek...hapjes...warme mensen...dat zegt alles over jullie!
Toppertjes! En nogmaals onvergetelijk !!
Liefs van ons

10
Nachricht von Familie Fritsch/Dabbous

Chers Jos en Marianne............en dat de franse chansons van Gilbert en de vergezichten vanaf de zuidhelling van de Mont Ventoux jullie nog lang mogen heugen............het was een plezier jullie te hebben mogen ontvangen in ons huis.........dank voor jullie mooie review!!!

Besucht in Juni 2019

Beste Ellen en Basil,
Wij zijn eigenlijk een beetje jaloers op jullie prachtige huis in de mooie omgeving van De Ventoux.
Wat een magnifiek uitzicht rondom jullie tuin en terrassen.
De gite is volledig ingericht met hele goede bedden, waardoor wij ondanks de hitte (41gr) prima hebben geslapen.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Lieve groeten.

10
Nachricht von Familie Fritsch/Dabbous

Chers Gerrit en Miny Dank jullie wel voor jullie voor jullie prachtige 10. Ja jullie konden tijdens de laatste week van juni die dikke muren van Les Cerisiers wel gebruiken......vooral mede dankzij jullie zorg om alles goed te sluiten. Fijn dat jullie hebben genoten van een mooie tijd bij ons. We verheugen ons alvast op een zonnig weerzien .........blijf gezond, dan gaat het vast lukken, hartelijke groetjes Ellen Cremers

Besucht in Juni 2018

Dit jaar voor de 2e keer de vakantie doorgebracht in de gite. Opnieuw genoten van het comfort, de fijne tuin en de gastvrijheid van Ellen. Naast de gite een mooi uitzicht op de kale berg, De mont Ventoux. Opnieuw de leuke markt in Bedoin bezocht. De hoofdstraat blijft gezellig. Zo vanaf de gite zijn er mooie wandelingen te maken door de wijngaarden. Vanuit Bedoin zijn er mooie wandelingen uitgezet, die goed zijn aangegeven. In Calombe 2 mooie wandelingen gemaakt. Niet onbelangrijk: er zijn in Bedoin gezellige terrasjes, goede restaurants etc. om na een goede wandeling te genieten. Voor ons zeker niet de laatste keer om in deze omgeving te verblijven en een goed verblijf in Les Cerisiers weten we al.

9
Nachricht von Familie Fritsch/Dabbous

Chers Ab en Suze.............hartelijk bedankt dat jullie de moeite namen ook nog zo'n mooie beoordeling op Gites te schrijven. Ook ik hoop vanzelfsprekend op een mooi weerzien in Bedoin . Het is en blijft nog steeds een bijzonder seizoen wat het weer betreft. De zomer gaat hopelijk snel een aanvang nemen. Blijf gezond en vindt vooral nog veel plezier in je dagelijkse bezigheden!!!........Schilder met veel creativiteit Suze en Ab!!

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung