Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le tilleul hollandais

Album ansehen (13)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le tilleul hollandais'

Achtung! Anna Neervoort hat den Kalender zuletzt am 16 Aug 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le tilleul hollandais hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in Februar 2020

Sehr herzlicher Empfang von Anna. Wir fühlten uns sehr wohl und hatten im Gite alled, was wir brauchen. Dazu die traumhafte Umgebung.

10
Nachricht von Anna Neervoort

coucou Ursula, thank you for your kind words. Hope you had a good journey back. You left a cover for a bike and a jumper. What do you want me to do? give me a clear address if you want it sent home, cordially, Anna

Besucht in Oktober 2017

Zeer comfortabele studio op een mooie locatie, waar we door Anna zeer gastvrij werden ontvangen met de ontbijtspullen voor de eerste ochtend in de koelkast. Studio is van alle gemakken voorzien, zelfs de luxe van een vaatwasser! Heerlijke bedden, douche, goed uitgeruste keuken, gevulde boekenkast en goed werkende verwarming voor een kille avond. Zeer royaal terras op het oosten dus lekker buiten ontbijten in de zon en in de zomerse hitte dineren in de schaduw.

10
Besucht in August 2013

Wij hebben 2 weken mogen vertoeven in deze prachtige studio van Anna Neervoort. Vanaf het eerste contact met Anna wisten we dat op een speciaal plekje terecht zouden komen. Zo'n hartelijk contact hebben we nog niet veel meegemaakt.

De ontvangst was allervriendelijkst, er stond een karaf wijn klaar en in de koelkast lag water ,bier, limonade en wat broodbeleg klaar. Anna heeft alle tijd genomen ons rond te leiden in de studio waarvan de afwerking van zeer hoog niveau is. Wat ons opviel was dat de studio veel groter is dan de foto's doen vermoeden. Met ons tweeen hadden we dan ook alle ruimte.

Buiten op het terras was het al net zo heerlijk vertoeven met uitzicht op de Mont Ventoux, het dorpje Mormoiron en de mooie planten van Anna die ze dagelijks verzorgt.

Wij hebben in ieder geval genoten deze vakantie, en als je bang bent je te vervelen: de boekenvoorraad van Anna is groot genoeg om je lange tijd te vermaken.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung