Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Chez l’Artiste

Album ansehen (44)
/
 

Verfügbarkeit von 'Chez l’Artiste'

Liedewy Heetvelt hat den Kalender zuletzt am 23 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Chez l’Artiste hat 41 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in Juni 2022

Wij bezochten in juni 2022 Chez l'Artiste.
We hebben genoten!
Het was er heerlijk; een klein paradijsje!
Alles wat hiervoor al geschreven is klopt helemaal!
De omgeving, het huisje met airco, complete inrichting: een heel goed bed , lekkere koffie en super wifi! De tuin wat een rust en veel privacy! En natuurlijk de interessante vogelexcursie.
Maar bovenal de zeer gastvrije en zorgzame en gezellige en interessante gastvrouwen Lidewy en Elske!
Wanneer het mogelijk zou zijn kregen ze van ons een dikke 11 !

10
Besucht in Oktober 2021

Gastvrije ontvangst, een geweldige en rustige plek, mooi ingericht huis met alle apparaten en alles werkt (niet gewoon in Frankrijk), leuke interessante mensen, mooie streek met bijzonder natuurschoon. Een aanrader!!

10
Besucht in September 2021

We hadden vooraf de reviews gelezen en waren erg benieuwd. Welnu we hebben kunnen vaststellen dat alles in overeenstemming was met hetgeen we hebben gelezen. Het huisje staat in een prachtige natuur met een grandioos uitzicht. Het is erg comfortabel en alles is aanwezig. Ook wij werden hartelijk ontvangen door Liedewy en Elske met een quiche, een lekker kaasje, druiven en een lekkere koude fles rosé. Liedewy en Elske zijn in voor een praatje, maar alleen als je het zelf wenst. Als je graag privacy wilt ben je hier ook op het juiste adres. Je kunt heerlijk genieten van de vogels en lekker onthaasten.
We hebben onze racefiets meegenomen om lekker in de omgeving te kunnen toeren. Dit was een hele goede keuze. Via routeyou.com hadden we een aantal routes gedownload om te gaan fietsen. Dit waren prachtige routes en redelijk goed te doen. Het is wel nergens vlak, maar je wordt gecompenseerd met prachtige uitzichten. We hebben de routes gemaild naar Liedewy.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Chez L’artiste. Voor ons zeker niet de laatste keer.

10
Besucht in August 2020

Augustus 2020 Coronatijd. Na telefonische contact de knoop doorgehakt om toch te gaan. Geen moment spijt gehad.
Onze eerste reactie: Wou prachtig plekje mooi omgeven in het groen en de prachtige kleuren van de Colorado de Rustrel en met niemand iets te maken.
Vlinders vogels en de cicaden verwelkomen je al bij het uit de auto stappen. En natuurlijk onze gastvrouw Liedewy. Na een korte rondleiding door het huis een gesprek op terras, onder het genot van een koude rosé en een biertje, over de omgeving (alles op gepaste afstand natuurlijk). Ze stelt ons gerust over de situatie ter plaatse en wil ons bij alles helpen bij wat we nodig hebben ook eventuele was doet ze voor je. Ze wil echt dat je vakantie viert.

We zijn 3 weken geweest, was om voor dat we het door hadden. Heel veel op pad geweest, veel gezien en gedaan zonder dat je in de mensenmassa hoeft te zitten. Bevolking houd zich in de winkels keurig aan de coronaregels beter dan hier merkten we bij thuiskomst. Kortom hebben genoten van het huisje, wat van alle gemakken voorzien is zo niet zorgen Liedewy en Elske dat het opgelost word. We hebben genoten van de gesprekken met Liedewy en Elske hele lieve mensen, behulpzaam meedenkend niet opdringerig. Je viert echt vakantie met z`n tweeën. En als je ze nodig heb zijn er altijd voor je. Een 10plus voor de gastvrijheid. Huisje en omgeving geweldig echt een aanrader!!!

10
Besucht in August 2019

Uitstekend.

- ontvangst en verblijf.
elske en lidewy zijn gastvrij en heel behulpzaam
- huisje met alles er op en er aan
O.a goede matrassen. Heel belangrijk als je een tijd ergens verblijft
- de omgeving.
Een rustige omgeving. Je kan de drukte opzoeken maar ook de stilte.
- kortom....niet twijfelen maar gewoon boeken.
Nog een tip.
Het kan er zeer heet zijn.
In het stadje zelf is een zwembad. Heerlijk om daar te gaan zwemmen. Je gaat helemaal terug in de tijd.Lekker rustig en eenvoudig.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.