Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles

Album ansehen (60)
/
 

Verfügbarkeit von 'Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles'

Jessica hat den Kalender zuletzt am 27 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles hat 47 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,9
Besucht in August 2022

Het huisje was super gezellig en mooi ingericht. We zijn op veel avonturen geweest en om dan thuis te komen en in het zwembad te kunnen springen is heerlijk! De twee katten zijn een super leuke toevoeging. Wij hebben vooral Gary gezien en geaaid! Het waren comfortabele bedden en een goede keuken. We hebben voor de rest heel veel genoten!
Familie Van Rijnsoever

10
Besucht in August 2022

Voor de 2e keer op rij, wederom genoten van jullie vakantiehuis. Prachtig gelegen, heerlijk zwembad, goed ingericht en zeer ruim! Misschien dat het comfort met wat (kleine) aanpassingen nog wat vergroot kan worden? (airco?)
De omgeving is prachtig en voor de natuur hopen we dat er snel regen mag vallen...
Top huis, top plek!
Wie weet tot volgend jaar?
Lieve groet, Familie Vanoppen
ps: Gary zal gemist worden

9
Besucht in Juli 2022

Na 7 jaar weer verbleven in jullie huis. De pool area oogt nog steeds even spectaculair. Door het extreme warme weer hebben we er uitgebreid gebruik van gemaakt. We hopen nog vaak te kunnen terugkeren naar Les Demeures du Luc!
Yves, Anne en Esther

10
Besucht in Juli 2022

Dit was onze 1ste keer in jullie huis maar zeker niet de laatste keer! Wat een prachtige villa! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De tuin en zwembad zijn geweldig ! Onze 2 kinderen hebben zich rot geamuseerd in het leuke zwembad! Twee weken lang konden we genieten in dit geweldig paradijs. Het is een echte aanrader!
Jelle, Anja, Ria, Ferre en Cisse

10
Besucht in Juni 2022

Beste Jessica en familie,
Het was weer heerlijk om na de voor ons allen lastige corona-periode, weer te gast te mogen zijn in jullie heerlijke huis. Een keuken met van alle gemakken voorzien is een feest hoewel we ook graag een hapje buiten de deur eten. Onze laatste week met buitentemperaturen tot 38° was wel wat te veel van het goede maar het zwembad bood vaak uitkomst. We kijken uit naar de twee weken september, waarin we dus wat meer kunnen ondernemen. want: de omgeving is prachtig en brengt ons allerlei heerlijkheden en goede wijn
Familie Hulshoff

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.