Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L’Escaronnie

Album ansehen (28)
/
 

Verfügbarkeit von 'L’Escaronnie'

René Van Noort hat den Kalender zuletzt am 19 Aug 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

L’Escaronnie hat 9 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in August 2019

We hebben een heerlijke week doorgebracht in de mooie woning van Rene. De inrichting is met zorg gekozen, de keuken is goed geouttilleerd, de bedden hebben goede matrassen en de plek is meer dan fantastisch. De 3 terrassen maken het mogelijk om goed van de schaduw te kunnen genieten. Het dorpje kun je qua uitstraling en uitleg vergelijken Mont St Michel en Monemvasia maar dan zonder toeristen. Kortom: een absolute aanrader.

9
Besucht in April 2019

Vanuit onze woonplaats in midden Frankrijk hebben we een week genoten van de prachtige omgeving en de geweldige sfeer van de Provence. Mooie bergdorpjes, verrassende restaurantjes, leuke markten, brocantes enz.
Het sfeervolle huis is van alle gemakken voorzien en geeft een gevoel van gastvrijheid.
We hopen nog een keer terug te komen.
Kees en Els, Saint Denis de Jouhet

10
Besucht in August 2018

Een typisch Frans, fraai ingericht huis met veel ruimte. Koel in de zomer, gezellig terras en mooi uitzicht. We verbleven hier met 5 personen en hadden alle ruimte. We hebben leuke markten en dorpjes bezocht en heerlijk gezwommen in de rivier. Een echte aanrader!

9
Besucht in Juni 2016

Beste Rene en Eddie,

2 geweldige weken door gebracht in jullie huis.
Genoten van de geweldige omgeving en van jullie gastvrijheid.
De markt in Nyons was geweldig met zijn gezellige terrasjes
Helaas heeft het weer niet altijd mee gewerkt, maar dat mocht niet verhinderen dat wij het geweldig naar ons zin hebben gehad.
Groet Ton en Sam.

8
Besucht in September 2015

hoi rene en eddy wij hebben een prachtige week gehad, wat een mooi sfeervol huis en wat een uitzicht geweldig, goede bedden en alles was aanwezig.We hebben genoten met ons vieren en nog bedankt voor de wandeltips. groetjes van ons uit makkum.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung