Bed & Breakfast in France

Rent a Bed & Breakfast in France from people that know their region well.

La Mégène

View album (21)
/
 

Availability of 'La Mégène'

Attention! A.Meer van der last updated the calendar on 01 Dec 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Mégène evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in July 2019

Ons verblijf bij La Megene was perfect. een oase van rust en gastvrijheid. Ankie en Lex hebben met veel liefde en oog voor detail en kwaliteit het Chateau in de oude glorie hersteld. de velen plekjes om te genieten van het mooie uitzicht en het luze zwembad zijn uniek. Het ontbijt en het diner (2 x per week) zijn van topklasse. Maar vooral de gastvrijheid van Ankie en Lex hebben is hartverwarmend en voor ons absoluut een redden om hier vaker te verbijven; een echter aanrader!!

10
Visited in September 2013

In september een kleine week in dit prachtige chateau doorgebracht.
We hebben ontzettend genoten. De kamer was prachtig en de verzorging boven verwachting, niets was teveel. We komen zeker nog een keer terug. Ankie en Fred bedankt.

10
Visited in July 2006

Wij hebben nu twee jaar onze vakantie doorgebracht op La Megene. En het was heerlijk. De gite en de kamers zien er prachtig uit, het is er schoon en ruim. De eigenaren Ankie en Lex zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Een kopje Cappuccino of een glas rose aan de rand van het prachtig aangelegde zwembad en het uitzicht over de de groene weiden rond Gueugnon zorgen voor een ontspannen vakantie. Om over de jaccuzi en de mooie sterrenhemel 's avonds nog maar te zwijgen. In de omgeving zijn interessante uitstapjes mogelijk naar Cluny, Beaune en Autun. Daarnaast kun je in de Bourgogne heerlijk eten, het is volop genieten van de typisch Bourgondische keuken en de wijnen. Ook dit jaar hebben wij La Megene weer geboekt!

9

Visited this Gite? Please give your opinion