Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Edward's Tower at Domaine de Leygue

View album (24)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
9.4
Rating
 

Availability of 'Edward's Tower at Domaine de Leygue'

Attention! Luc et Frédérique Dartois has last updated the calendar on 23 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Edward's Tower at Domaine de Leygue evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in August 2020

Fijn huisje met veel privacy op een mooi terrein met aardige eigenaars. Alles zeer goed onderhouden en in de buurt van leuke dorpjes. Genoeg te doen in de omgeving. Een 9 omdat het aan de prijs is, anders zou het een 10 hebben gekregen.

9
Visited in August 2019
Gerjan en Sabine

Super fijn verblijf. Het huisje is leuk ingericht. Genoten van de rust, 2 zwembaden, de hond Geoff en de kat Lilly.

9
Comment from Luc et Frédérique Dartois

We zijn zo blij dat je genoten hebt van Domaine de Leygue, bedankt dat je ons gekozen hebt!

Visited in March 2019

The Perfect French Hideaway... indeed! Fantastisch verblijf gehad in Edward's Tower. Gastvrije en zeer aardige eigenaren Lisanne en Den en natuurlijk Geoff en Lilly. Privé zwembad op struikelafstand. Genieten van de rust en het goede Franse leven!

10
Visited in September 2018

Wij hebben een fantastische week gehad op Domaine de Leygue. May Cottage is prachtig gelegen met geweldig uitzicht op de omliggende glooiende weilanden. De twee zwembaden op het terrein worden perfect onderhouden en zijn een heerlijke luxe om bij te luieren of om lekker af te koelen na een dagje struinen door de diverse bastidedorpjes in de omgeving. Vooral Monpazier is een aanrader om te bezoeken. Lisanne & Den zijn enorm gastvrij en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Geweldig!

9
Comment from Luc et Frédérique Dartois

Heel erg bedankt voor je mooie feedback en opmerkingen! We zijn zo blij dat je May Cottage op Domaine de Leygue leuk vond, en het gebied ... het is erg belangrijk voor ons :) Met vriendelijke groet van Lisanne en Den, Geoff de hond en Lilly de kat! ................................................................................................................................................. Thank you very much for your lovely feedback and comments! We are so glad you liked May Cottage at Domaine de Leygue, and the area...it's very important to us :) Best regards from Lisanne and Den, Geoff the dog and Lilly the cat!

Visited in August 2018

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in " Frances Field".! Wij werden hartelijk ontvangen door LIsanne en Den, in het huisje stond een fles lekkere rose koud en een bord met overheerlijke hapjes. Op Domaine De Leygue kom je helemaal tot rust! Lisanne en Den zijn enorm gastvrij en zijn bereid om overal bij te helpen. Zij weten heel veel van de omgeving. Wil je een keer gezellig uit eten?? dan kunnen zij je prima advies geven. De huisdieren Geoff, de zwarte labrador , en Lilly de poes komen elke dag wel even buurten. Kortom, vakantie vieren op Domaine De Leygue is een geweldige belevenis in een prachtige omgeving, wat wil je nog meer ?

10
Comment from Luc et Frédérique Dartois

Thank you both so much! We enjoyed having stay at Domaine de Leygue, and so glad that your holiday was a lovely one, here in the Dordogne! Geoff sends a 'woof' and Lilly a 'miaow' and we say thank you very much for finding us here at 'Peaceful France'!! Lisanne and Den x

Visited this Gite? Please give your opinion