Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Souleillou

View album (55)
/
  • 14
  • 4
  • 6
  • 8
  • 3
9.6
Rating
 

Availability of 'Souleillou'

Attention! Evelien Hoogendoorn has last updated the calendar on 19 Apr 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Souleillou evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.6
Visited in September 2020

Wij hadden dit heerlijke huis gehuurd voor een verblijf eind september maar zijn door de corona maatregelen niet kunnen vertrekken. De gastvrouw was hierin zeer flexibel en heeft onmiddellijk het huurgeld teruggestort. Heel erg fijn. Wij hopen hier volgend jaar wel te kunnen verblijven!

10
Visited in August 2020

Een heerlijke plek om vakantie te houden met het gezin, vrienden of familie. alles is aanwezig en goed onderhouden. Een fijne plek om tot rust te komen met een prachtige tuin, een heel fijn zwembad en mooie kamers. Echt aan alles is gedacht. Onze baby van 4 maanden heeft een heerlijke 1e vakantie gehad.

10
Visited in August 2020

Prachtig huis! Mooi onderhouden en zeer netjes! Zeer vriendelijke mensen en aangenaam onthaal! Heel rustig gelegen, ideaal om tot rust te komen. Mooie streek met heel wat mogelijkheden om wijn te gaan proeven. Aanrader!

10
Visited in August 2020

Wij zaten hier eind juli voor een week, de ontvangst was erg hartelijk. Onze eerste indruk was dat het allemaal heel netjes en mooi was. We hebben genoten van de mooie tuin en het grote zwembad. De bedden lagen comfortabel.
De eigenaars zijn zeer correct naar betalingen toe. Wij kregen telkens een mail dat de betaling ontvangen was. Zeker en vast een aanrader. Nogmaals bedankt voor de leuke vakantie.

9
Visited in August 2019

Beetje laat maar hierbij nog even onze review:
We stonden voor de poort na een lange rit en waren onmiddellijk onder de indruk van het gezellig vakantiehuis! Gezellige hoekjes buiten, mooi zwembad, tuin met verzorgde bloemen, .. Het binnenkomen zorgde ook onmiddellijk voor veel enthousiasme: heel netjes, ruim, gezellig, voldoende kamers waarvan 1 kamer heel indrukwekkend mooi met klapdeuren naar terras. Kortom alles naar wens, prijs/kwaliteit zeker top! Heel vriendelijke eigenaars, vlotte communicatie! Misschien tot een volgende keer, we voelden ons thuis bij jullie!

Met vriendelijke groeten
Sabine en Dries Deruytter-De Burghgraeve en vrienden en kids

10

Visited this Gite? Please give your opinion