Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Belle

View album (12)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'La Belle'

Emilie has last updated the calendar on 20 Jun 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Belle evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2020
Familie Renting

Inmiddels voor de vierde keer verbleven in Le Repaire (Mareuil), een piepklein dorpje aan een doodlopende weg. We komen hier telkens terug vanwege de rust en uitstekende accommodatie. La Belle (1 van 5 beschikbare gites) is groter dan je er aan de buitenkant afziet, met een volwaardige keuken, 2 badkamers en 3 zeer ruime slaapkamers. Het blijft binnen ook lekker koel in de zomer. Eigen terras met privacy. Wijzelf en onze kinderen (8-14 jaar) vermaken ons prima met op het terrein aanwezige zwembad, tennisbaan en grote trampoline. Ook hebben we veel genoten van de zonnetuin met diverse zitjes, bbq en mooi aangelegde flora en fauna. Er zijn 2 goed gesorteerde supermarkten (Carrefour en Spar) op 3km afstand. In de zomer komt de bakker dagelijks met vers brood. Bezoektips in de buurt: Aubeterre-sur-Dronne en Brantome.

9
Visited in June 2019

Wij hebben dit jaar voor het eerst onze vakantie gevierd in La Belle. Het was geweldig! Onze zoon heeft de ziekte van Duchenne en is volledig afhankelijk van zijn elektrische rolstoel. Hij ervaart daarmee regelmatig de nodige obstakels, maar niet in La Belle. De eigenaren Mark en Pluis, Sue en Allan, zijn zeer behulpzaam en staan altijd klaar. Prettig in de omgang, ontspannen en weten hoe hun gasten vakantie te laten vieren. De sfeer van kalkzandsteen huizen, de maat van Domaine Le Repaire, de ruimte er omheen, het zwembad, de tennisbaan en de prachtige directe omgeving. Dit is voor ons echte vakantie. Uniek ook dat mijn broer met zijn gezin gelijktijdig Le Boulou konden huren. Wij zijn zeer enthousiast!

Familie Smulders

9
Visited in July 2015
Robbert & Chrisje Vrij

Een weeklang in La Belle te mogen verblijven is een lot uit de loterij. Een vakantiehuis met 6 slaapplaatsen en 2 badkamers voldeed aan alle verwachtingen. Met prachtig weer was het puur genieten, ook van alle aanwezige faciliteiten ( zie website ).
Wij zien terug op een heerlijk verblijf en bedanken Pluis en Mark van Stapele voor hun vriendelijke een attente aandacht.
Aanbevolen !

Juli 2015. Robbert & Chrisje Vrij
Hilversum, Nederland.
_________________________________________________________________________

9
Visited in June 2016

Wij komen al vijf jaar met het gezin, waaronder 1 persoon met MS in een rolstoel in La Belle. Wij hopen er ook nog vele jaren daar terug te komen. De natuur en de rust zijn er heerlijk; voor de kinderen is er altijd wat te doen. Het huis is uitstekend aangepast voor een rolstoelgebonden persoon, en de eigenaren zijn altijd bereid om te helpen danwel om extra voorzieningen te regelen. Met de rolstoel is het eenvoudig om vanuit de woonkomer en vanuit de slaapkamer naar buiten het terras en het terrein op te rijden. Voor een electrisch hoog/laagbed en voor een tillift wordt altijd gezorgd. Het is een perfecte plek om met een gezin en een rolstoeler de vakanties door te brengen.

9

Visited this Gite? Please give your opinion