Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gite Monfort Sarlat

View album (16)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Availability of 'Gite Monfort Sarlat'

Loes van der Vleuten has last updated the calendar on 05 Sep 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in October 2016

Beste Loes en Chris,

Wij hebben enorm genoten van Excellent Sarlat eind september/begin oktober 2016. Jullie huis is heerlijk zonnig en licht. En zowel binnen als buiten is er altijd wel een lekker zitplekje te vinden met zicht op Sarlat.. Zowel overdag als in de avond.
Houd je van wandelen en wil je niet overal de auto voor pakken, dan is Excellent Sarlat ook een superfijn plekje. Want in Sarlat - een mooi, sfeervol stadje - heb je alles bij de hand. Jullie huis was ook schoon en verzorgd en jullie hebben ons gastvrij ontvangen.
Dank je wel voor een heerlijke vakantie waar we nog steeds met plezier op terugkijken.

Familie Boogerd

9
Visited in August 2016

Comfortabele woning, van alle gemakken voorzien. Service van de gastvrouw was geweldig! Ook de ligging van het huisje is top: in een rustige woonwijk en toch op loopafstand van Sarlat, een prachtig stadje, waar altijd iets te doen is. Het terras op het balkon heeft goede verlichting, zodat je ook 's avonds nog met je boek buiten kunt zitten. Glaasje wijn erbij, genieten van de lichtjes van Sarlat... ook niet verkeerd. Kortom, wij bevelen dit adres van harte aan!

9

Visited this Gite? Please give your opinion