Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Landgoed Clos de la Comtesse

View album (33)
/
  • 8
  • 3
  • 3
  • 4
  • 4
9.0
Rating
 

Availability of 'Landgoed Clos de la Comtesse '

Ellen Akkerman has last updated the calendar on 26 Jun 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Landgoed Clos de la Comtesse evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in June 2017

Wij hebben in Juni 2017 beide gites gehuurd voor een reünie met ons orkestje. Voor samen musiceren is de orangerie zeer geschikt. Fantastische akoestiek en voldoende ruimte. De gites zijn comfortabel en geven voldoende privacy ten opzichte van de orangerie. We hebben de barbeque vier keer gebruikt, terwijl we genoten van het prachtige uitzicht vanaf de binnenplaats over de landerijen. Kortom het was een plezierig feestje wat de gehele week geduurd heeft. Prachtige omgeving met vele bezienswaardigheden. Een echte aanrader.

9
Visited in October 2013
Frank van der Leer

Wij hebben de herfstvakantie een prachtige week gehad op het landgoed. De gites hebben alles wat je nodig hebt. De open haard hebben we gezellig aan gehad en de bedden waren super (dat kom je niet veel tegen).
Door de centrale ligging in het Dordogne gebied hebben we met de kinderen heel veel mooie dingen in de omgeving gezien, maar het was ook heerlijk genieten van de rust en natuur op de Clos zelf (zie foto)!

9
Comment from Ellen Akkerman

Super Frank, Wij waren ook blij met jullie als gasten, graag tot een volgende keer:-) groetjes Ellen

Visited this Gite? Please give your opinion