Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Bourg

View album (78)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 4
  • 3
9.7
Rating
 

Availability of 'Le Bourg'

Attention! Paul van Kempen has last updated the calendar on 21 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Bourg evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in September 2019

Reeds twee maal gingen wij met ons gezin op zomer vakantie naar Le Bourg. Telkens beleefden we er een fantastische tijd, waar we nog lang met plezier aan terug zullen denken.
Schoon, goed onderhouden, vriendelijk onthaal, alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Ideale bestemming, zowel in gezinsverband als een vakantie met de hele familie. Het domein is gesitueerd in een klein rustig dorpje op de flank van een mooie vallei waardoor je ontwaakt met prachtig vergezicht.

Voor verplaatsingen is een auto wel aangeraden, want rust en bereikbaarheid gaan niet hand in hand.

Een echte aanrader!

10
Visited in August 2019

We hebben hier twee weken doorgebracht met onze familie van 5 volwassenen en een baby. Een prachtige gîte. Heeft alles wat je nodig hebt. Fantastisch uitzicht, veel interessante en mooie dorpen en steden om te bezoeken. U heeft wel een auto nodig.

10
Visited in August 2019

1 geweldige week met 6 volwassenen , privacy voor de stellen, en werkelijk geweldig goed geoutilleerd paradijsje!
We willen nog een keer!!

10
Visited in July 2019

Wat een geweldig mooi huis! Alles is aanwezig om een top vakantie te hebben. Een meer dan compleet huis, dat heel netjes en gezellig is. Tuin en uitzicht zijn fantastisch. 100% privacy. Vanuit het zwembad kijk je uit op een overdekt terras met rozen en een heel oud kerkje: dat is sprookjesachtig mooi.

10
Visited in July 2019

Een week heerlijk genoten van zon, rust en comfort. Het huis en de gites zijn van alle gemakken voorzien, zeer comfortabel en ruim. De prachtige tuin met zwembad, de rust en privacy en het fantastische uitzicht maken Le Bourg een unieke plek.

9

Visited this Gite? Please give your opinion