Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Bourg

View album (74)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 4
  • 3
9.6
Rating
 

Availability of 'Le Bourg'

Attention! Paul van Kempen has last updated the calendar on 06 Nov 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Bourg evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.6
Visited in August 2019

We hebben hier twee weken doorgebracht met onze familie van 5 volwassenen en een baby. Een prachtige gîte. Heeft alles wat je nodig hebt. Fantastisch uitzicht, veel interessante en mooie dorpen en steden om te bezoeken. U heeft wel een auto nodig.

10
Visited in August 2019

1 geweldige week met 6 volwassenen , privacy voor de stellen, en werkelijk geweldig goed geoutilleerd paradijsje!
We willen nog een keer!!

10
Visited in July 2019

Wat een geweldig mooi huis! Alles is aanwezig om een top vakantie te hebben. Een meer dan compleet huis, dat heel netjes en gezellig is. Tuin en uitzicht zijn fantastisch. 100% privacy. Vanuit het zwembad kijk je uit op een overdekt terras met rozen en een heel oud kerkje: dat is sprookjesachtig mooi.

10
Visited in July 2019

Een week heerlijk genoten van zon, rust en comfort. Het huis en de gites zijn van alle gemakken voorzien, zeer comfortabel en ruim. De prachtige tuin met zwembad, de rust en privacy en het fantastische uitzicht maken Le Bourg een unieke plek.

9
Visited in July 2019

Wij waren met vrienden op deze heerlijke plek. We hebben in dit relatief rustige deel van Frankrijk genoten van het huis, de gites, het mooie uitzicht en het zwembad. Alles is tot in de puntjes verzorgd. De keuken is zeer goed uitgerust, het huis is gezellig ingericht en de leuke gites zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. We hebben onze tijd doorgebracht aan de tafel op het terras in de schaduw van de auvent, gegeten naast de bloeiende lavendel op het terras bij het huis, of aan het zwembad, met uitzicht op het oude kerkje boven het huis.
In de omgeving is er de mogelijkheid tot tal van culturele uitstapjes. We hebben genoten van onze week in dit huis in Blaymont.

10

Visited this Gite? Please give your opinion