Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Villa Sarda, Bellefleur

View album (15)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 3
  • 2
9.9
Rating
 

Availability of 'Villa Sarda, Bellefleur'

Ria Spekenbrink has last updated the calendar on 01 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Villa Sarda, Bellefleur evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.9
Visited in September 2019

In september 2019 hebben wij 11 dagen mogen genieten van deze prachtige villa in Zuid Frankrijk samen met onze zoon van 10 maanden. Het staat prachtig gesitueerd op een heuvel met uitzicht op een vallei. Rondom het huis een grote tuin met aangrenzend bosperceel. In het bosperceel is een groot (privé) zwembad te vinden.

Gedurende ons verblijf zaten de eigenaren in de aangrenzende villa Annabel. Door de dikke muren is het niet alleen lekker koel binnen, je hebt ook helemaal niet het idee dat er mensen naast je verblijven. De eigenaren waren uiterst vriendelijke mensen. Ze gaven ons bij aankomst een rondleiding. Het viel ons direct op hoe schoon het was, ook het zwembad was keurig netjes onderhouden! De villa was van alle gemakken voorzien en knus (landelijk) ingericht.

Naast de villa een groot (verlicht) terras met een stenen BBQ/kachel. Hier was het zowel overdag als 's avonds goed toeven.
In de omgeving is voldoende te doen, zeker in het hoogseizoen. Wij hebben diverse kleine dorpen/steden bezocht, alles binnen 45 minuten afstand.

Kortom een prachtige vakantie gehad in Zuid Frankrijk, een aanrader!!!!

10
Visited in August 2019

Te kort. Dat is de beste omschrijving van ons verblijf in Villa Sarda. Bij de oprijlaan begint het vakantie gevoel meteen. Het huis is voorzien van alle gemakken. Kindjes van 7 en 10 hebben genoten van het zwembad. De omgeving is veel minder toeristisch dan de kust gebieden, maar er is wel veel te doen. We komen graag een keer terug.

10
Visited in August 2019

Met onze 3 dochters van 12, 14 en 0 jaar hebben we de vakantie van ons leven gehad. De dames vonden het elke dag heerlijk bij het grote zwembad en er waren elke dag wel lokale feesten en markten om te bezoeken.
De ruime keuken en prima grill buiten maakten dit een zorgeloze vakantie.

10
Visited in July 2019

Super vakantiebestemming, mooi huis en zwembad en vlakbij leuke bezoenswaardigheden: oude stadjes, kastelen, grotten en gezellige markten. Genieten voor kleinen en groten

10
Visited in August 2019

We zijn weer terug van 3 weken ‘Villa Sarda’! Een heerlijke vakantie op een prachtige plek. De verbouwing van de ‘Pigeonnier’ maakt het plaatje compleet.
We hebben, samen met onze twee kinderen genoten van de omgeving, cultuur, de avondmarkten en het mooie zwembad. Een echte aanrader!

10

Visited this Gite? Please give your opinion