Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Villa Sarda, Bellefleur

View album (40)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 5
  • 1
9.7
Rating
 

Availability of 'Villa Sarda, Bellefleur'

Ria Spekenbrink has last updated the calendar on 30 Aug 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Villa Sarda, Bellefleur evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in August 2021

Als god in Frankrijk! Je komt aanrijden op een prachtige eikenlaan waarna je komt in oase van rust. We werden hartelijk ontvangen door Hans & Ria Het huis is prachtig en van alle gemak voorzien zonder het grote zwembad te vergeten. In de omgeving is er van alles te doen van de leuke middeleeuwens dorpjes tot aan practige wandelingen of leuke activiteiten voor de kinderen.
Wij komen zeker terug!

10
Visited in August 2021

Vorig jaar hebben we 1 week mogen vertoeven in Annebelle, omdat het zo goed was bevallen hebben we dit jaar 2 weken geboekt. Samen met mijn ouders en broers, die in Bellefleur verblijven. Het voelde als thuiskomen. Hans en Ria hebben ons hartelijk ontvangen. We hebben met z'n allen genoten van alle gemakken die Annebelle en Bellefleur bieden. De kinderen waren het zwembad niet uit te krijgen.
Dit jaar hebben we weer veel dorpjes bezocht. De Lot et Garonne is een prachtig gebied en rijk aan geschiedenis!

10
Visited in August 2021

Geweldige villa in een prachtig rustige omgeving, heel vriendelijke eigenaren.
We hebben genoten van de rust, het zwembad en het landgoed waarop we mochten verblijven. We komen zeker nog eens terug!

9
Visited in August 2021
Auke Van der Wal

Met drie lieve pubermeiden en een labrador hebben we in het huis van Ria en haar man zalige weken doorgebracht. Absolute aanraders, vrijdagavond eten op de avondmarkt in Beauville met live muziek en eten bij La Poule d’Or van Michel Trama in Puymirol! Het huis heeft ontzettend veel sfeer en het terras met het mooie uitzicht maakt van iedere avond een feestje. Een plekje om voor jezelf te houden en om vaak terug te komen!

9
Visited in July 2021

Deze zomer zijn wij hier met onze gezin van 5 mensen een week op vakantie geweest, o.a. met 3 kleine kinderen. Wij zaten in het huis Annabelle. Het is bij elkaar een bijzonder prettige vakantie geweest. Wij hebben ons dan ook echt 'als een god in Frankrijk' gewaand. De Oprijlaan naar het huis is indrukwekkend, de villa zelf is ruim, prettig schoon van binnen en vanuit het raam en terras kijk je over een mooie vallei. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk, maar bieden ook veel privacy waardoor je jezelf helemaal vrij waant. Het zwembad is groot en heeft een leuk klein loopje door de mooie tuin. Wij hebben fantastisch gebbq't op de open vuur bbq op het terras.

De omgeving is erg rustig, waarbij het aanliggende dorp helaas niet heel veel te bieden heeft. In de omgeving heb je wel leuke historische stadjes en markten te bezoeken. Het is gewoon een mooi landelijk gebied met veel rust. Door het luxe huis hoef je eigenlijk al niet veel weg.

10

Visited this Gite? Please give your opinion