Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Lamaconne

View album (23)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
9.5
Rating
 

Availability of 'Lamaconne'

Attention! Lidy en Nico Schoof has last updated the calendar on 22 May 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Lamaconne evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in August 2019

3 weken toeven in een leuk huis voorzien van alle gemakken, mooie omgeving en gastvrije/ fijne eigenaren. Bedankt Nico en Lydie!

10
Visited in August 2019

3 weken toeven in een leuk vakantiehuis voorzien van alle gemakken, prachtige omgeving en gastvrije/ fijne eigenaren.
Bedankt Lydie en Nico!

10
Visited in September 2018

Wij zijn al een aantal keren geweest in het heerlijke huis in de prachtige omgeving. Het is absoluut een aanrader om naar toe te gaan. De eigenaren zijn super vriendelijk en laten je echt welkom voelen. Wij komen zeker nog eens terug in dit heerlijke huis en zijn prachtige omgeving.

9
Visited in August 2017

We hebben hier in juli een weekje met twee kinderen (4 en 2) vakantie gevierd. Het is een heerlijk huisje om te verblijven. Het is praktisch ingericht en heeft alles wat je maar nodig hebt. De eigenaren zijn erg vriendelijk en staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt, maar gunnen je ook je privacy. Aan de kinderen is ook gedacht, want er is meer dan voldoende speelgoed aanwezig. Bedankt voor de fijne week Lidy en Nico! Aanrader!

9
Visited in July 2017

Mooie locatie, vrij uitzicht, prachtige omgeving, gastvrije , behulpzame en vriendelijke eigenaren ! Kortom ; een heerlijke vakantiebestemming voor alle leeftijden ! Een aanrader !

9

Visited this Gite? Please give your opinion