Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Chouette

View album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Availability of 'La Chouette'

Ton Tholen last updated the calendar on 12 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2009

Wij hebben het heerlijk gehad in La Chouette. Het huisje is zeer sfeervol! De kinderen konden lekker op de camping spelen (zwembad!) of op het grote veld voor het huisje (badminton). Ton en Irene hebben het zichtbaar naar hun zin op deze prachtige plek en doen er alles aan het de gasten naar de zin te maken. Prachtige omgeving!

9
Visited in May 2007

We hebben erg genoten van dit knusse verblijf en de prachtige omgeving. We hopen nog eens terug te komen!

9
Visited in March 2007

Dag nicht,
(ingevulde data zijn fake, omdat anders bericht niet opgeslagen wordt)
Op de verjaardag van tante Truus kwam, in een gesprek met je vader, jullie avontuur ter sprake. Ik heb jullie website opgezocht, die er overigens goed verzorgd en uitnodigend uitziet. Op dit moment hebben we geen behoefte aan een vaste verblijfplaats omdat we met een eigen camper rondtoeren. Misschien als het "camping gebeuren" verder van de grond komt, mogelijk ook een keer bezoek.

Een tip: Vermeld even dat Audes noordelijk van Montlucon ligt, dit om het vinden te vergemakkelijken (staat niet in het register van de atlas).

Met hartelijke groeten,

Piet van den Berg

8

Visited this Gite? Please give your opinion