Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Tournesol

View album (8)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 3
 

Availability of 'Le Tournesol'

Attention! Marcel van der Maden last updated the calendar on 09 Jun 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in July 2018

Zeer aangenaam verblijf, rust, zwembad, mooie tuin. Avondmaal is culinair. Prijsgunstig.

9
Visited in June 2010

We zijn een week te gast geweest bij Els en Marcel.We hebben het heel erg naar onze zin gehad.Het ontbijt is geweldig en het avond eten is overheerlijk.
Als je wil onthaasten en rust zoekt zal dat hier zeker lukken.Als we weer eens naar deze streek gaan zullen we zeker hier teruggaan.
Els en Marcel bedankt voor de fijne week.
Groetjes Harold en Lilian.

9
Visited in September 2009

Een paar dagen maar waren we te gast bij Marcel en Els, maar het was zeker de moeite waard. Aanvankelijk waren we naar het verkeerde Chappes gereden (er zijn 2 plaatsen met die naam in de Auvergne!), maar bij aankomst was dit gauw vergeten. Speciaal voor ons werd het zwembad ontsloten en daarna hebben we in de zon in de ruime tuin nog een wijntje kunnen drinken.

Daarna aan het diner, wat hier zonder meer vermeldenswaard is! De 1e avond was het een voorafje met zalm in combinatie met geraspte komkommer en tevens als vulling in een tomaatje. Daarna als hoofdgerecht kalfsvlees (dat de hele middag zachtjes gegaard had, dat hadden we al geroken) in een saus met roux en groenten van de streek en als toetje bladerdeeg met verse bessen en custard. Allemaal erg lekker. Els en Marcel aten zelf ook mee.

We sliepen in de mooi aangeklede rode kamer en de nachtrust was goed. Overdag hebben we de omgeving wat verkend met fiets en auto en de 2e avond waren er nog 2 gasten bij het avondeten, dus waren we met zn zessen. Vooraf ditmaal warme geitenkaas met honing en pijnboompitten op stokbrood uit de oven, één van mijn favorieten. Als hoofdgerecht een op de huid gebakken forel met gekaramelliseerde worteltjes en venkel met anijs. Als toetje zelfgemaakte tiramisu. Alles smaakte zo mogelijk nog lekkerder dan de 1e avond en de tafelgesprekken gingen over van alles en nog wat. Ook de verse en (in mijn ogen) luxe ontbijten mag ik niet vergeten te vermelden. Een sterrenarrangement voor een bescheiden prijs!

We namen 's morgens na het ontbijt afscheid en vertrokken in de auto. Al na 10 minuten werden we gebeld door Marcel: Ria had haar gsm onder het hoofdkussen laten liggen en dat werd meteen gesignaleerd. Hartelijk dank voor het gastvrije onthaal! Voor herhaling vatbaar.

9
Visited in September 2008

Op onze doortocht naar het zuiden, zijn wij hier blijven overnachten. Een heel warme ontvangst door de eigenaars, die ontzettend lekker konden koken. Aangezien wij met een multi-allergisch kindje zaten, hebben zij zelfs een aangepaste menu hiervoor gemaakt!!!
Het verblijf hier was weliswaar redelijk kort, maar hebben hier toch met volle teugen van genoten! Het was er echt een plaats om tot rust te komen...
Vriendelijke groeten,
Yves, An, Ewout en Tinne

8

Visited this Gite? Please give your opinion