Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

la ferme créloup

View album (27)
/
  • 5
  • 1
  • 0
  • 1
  • 2
7.0
Rating
 

Availability of 'la ferme créloup'

koopmann Teun last updated the calendar on 17 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of la ferme créloup evaluate this property in the past 4 years with an average of:

7.0
Visited in July 2021

We waren in juli te gast bij Teun. Bij de rondleiding van het huisje waren de bedden netjes opgemaakt, maar jammergenoeg was het huisje niet proper. (Kookmateriaal, toilet, badkamer, keukenkasten, frigo...) Bij onze aankomst zijn we zelf nog begonnen met poetsen om ons verblijf aangenamer te maken. We wisten dat het back to basic was, maar je verwacht toch een hygiënisch huisje (zeker in coronatijden).. Het was een goed bed, maar bij warme dagen was het soms heel warm op de slaapzolder en ging het slapen moeilijker. We hebben 2 dagen gebruik gemaakt van het kookfornuis. Jammergenoeg was er geen dampkap aanwezig, was er een kookplaat kapot en rook het hele huisje al snel naar gas. Daarom besloten we de rest van de week te gaan uiteten. Op 15 km afstand vonden we een goed restaurant aan een rivier. De bakker is op 4 km rijden van het huisje. Ze hebben daar heel lekker brood en koeken. Op de site stond dat er van alles te beleven was voor kinderen. Toch vonden we geen trampoline en was alles heel beperkt qua speelgoed voor kleinere kinderen. (Pingpongtafel, klimmuurtje...) De zwemvijver leek bij aanvang heel leuk, maar was waarschijnlijk al eventjes niet meer uitgekuist. Onze dochter was na het zwemmen in de zwemvijver 4 dagen ziek. Kwam het door het water of door iets anders? Dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. Voor kleine kinderen raden we het huisje ook niet aan omdat ze telkens via een stenen trap naar boven moeten. De omgeving is wel mooi. Je hebt mooie vergezichten. De autostrade is vlakbij en af en toe hoor je deze wel. Je hebt steeds de auto nodig om iets te gaan bezoeken. Bij het eikenbos vonden we een heel leuk meer bij een camping. Er waren zones afgebakend waar kleine kinderen veilig in het water konden en er was toezicht. Uiteindelijk zijn we 3 dagen vroeger vertrokken naar huis omdat er slecht weer op komst was en we daar niet langer wilden verblijven. We schrijven normaal niet snel een recensie, maar we vonden het toch onze plicht om deze informatie aan andere gezinnen te geven en hopelijk kan Teun hier in de toekomst iets aan doen.

4
Visited in August 2018

Teun en Els we zijn weer te gast geweest bij jullie mooie bedrijf en gite.
Deze keer hebben we echt een hele mooie week mogen ervaren en genoten van de omgeving en het verblijf bij jullie. Ondanks dat we er voor de 2e keer waren hebben we toch nieuwe dingen weten te bezoeken en te doen Denk aan kastelen omgeving, markt, brocantes en mooie zwemmeer achter bij jullie bedrijf.
Verder de vele wandelroutes van verschillende lengtes. De tuin, met zwembad heerlijk en gesmuld van de verse tomaten en sla. Kortom het was wederom geweldig Het ga jullie goed!

10
Visited in August 2017

La Ferme Creloup

Teun en Els wat een leuk huisje bieden jullie aan op een prachtige plek!
Nadat we door zoon Sander een uitleg, rondleiding door het huisje hadden gehad, hebben we een geweldige week bij jullie gehad, ondanks dat het weer niet altijd echt meezat.
We hebben heerlijk gezwommen in jullie mooi aangelegde natuurzwembad en genoten van de privé tuin met prachtig uitzicht over de weiden waar de geiten en schapen graasden.
Het huisje met privé tuin en overdekt zit terras met bbq en zitgedeelte, was wat ons betreft perfect en van alle gemakken voorzien.
Natuurlijk de omgeving en plek geweldig echt landelijk en vrij, maar toch zo weer in de buurt bij dorpen en plaatsen waar voldoende te beleven valt. ( brocantes, markten, middeleeuwse abdij, kerken, wandelroutes, middeleeuws dorp met kasteel, steden etc etc )en na afloop heerlijk bij komen bij jullie op het erf geweldig!
Het dieren park van geiten, schapen, varkens, eenden, kippen, paarden, honden en in ons geval de poes met kittens helemaal leuk en zeker ook omdat je vrij bent om te komen kijken met bv melken etc.
Het gastvrij en warme onthaal door jullie.
Kortom in een woord geweldig!!
We komen zeker terug, dank jullie wel
Babs en Hein Strengers

9
Visited in April 2017
familie Raaijmakers

Wat een gastvrije ontvangst op een wonderlijk mooie plek.
Zeer verzorgde en ruime gite met een heerlijk eigen terras en tuin.
De kinderen en wij hebben genoten van een fantastische week, het avontuur voor de kids met de schapen en geiten. Schapen mee gaan halen in de wei en helpen melken... wat super!
Lotte, Milan en Julian hebben het nog steeds over hoe fijn het was bij boer Teun en boerin Els.
De heerlijkste versgemaakte geiten en schapenkaas ooit!
We komen zeker terug!

10

Visited this Gite? Please give your opinion