Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Ancienne école

View album (29)
/
  • 10
  • 2
  • 5
  • 4
  • 3
 

Availability of 'Ancienne école'

onno Glastra van loon last updated the calendar on 19 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in June 2014

Wij, een groepje van vijf vrouwen, verbleven de eerste twee weken in dit huis. Verrast waren wij toen we over de drempel stapten ! Een heerlijk huis: een zeer grote woonkamer, prachtig ingericht met twee heerlijke banken, een grote houtkachel, een super gezellige grote ronde tafel en een zeer uitgebreide keuken. Verrast waren we ook door de complete inrichting, zowel van keuken, slaapkamers, badkamers. Alles te kunnen gebruiken in dit gezellige familiehuis was geweldig: de uitgebreide LP collectie, het mooie serviesgoed, de zeer uitgebreide keukeninrichting, wasmachine, diverse zitjes rondom het huis. Teveel om te vermelden. Genoten hebben wij van de terrassen rond het huis, de overkapping, waar we heerlijk konden schilderen, de tuin voor en opzij en niet te vergeten de kunst aan de muren van bijna alle ruimtes in het huis: fantastisch!

8
Visited in May 2013

Wij hebben twee weken doorgebracht in dit prachtige oude schoolgebouwtje dat zoveel sfeer, warmte en persoonlijkheid uitstraalt. Er was ruimte te over binnen en buiten voor onze drie kleine kinderen en tijdens de eerste warme dagen zorgde het zwembadje voor verkoeling. Zelden in een vakantiehuis geweest dat zoveel charme uitstraalt. Een absolute aanrader!

10
Visited in August 2010

Beste Onno en Esther en familie,

Wie kiest voor een dergelijk prachtig huis verstaat de kunst om te leven .......
Rust, stilte, puur natuur, zon ....dat is wat je buiten vindt, maar wat je binnen in het huis vindt is waarachtig even inspirerend als buiten. Sfeer, warmte, ontelbare hoekjes met interessante dingen, kunst , muziek en ga maar door.
Ons overvolle en drukke leven is hier volledig tot rust gekomen en heeft onze accu's opgeladen.

Onze kinderen (van 1 1/2 tot 16 jaar) hebben zichtbaar dezelfde ondervinding gehad.
We hebben 5 wandelingen door de prachtige omgeving gemaakt, ook bij 32 gr.celcius

Zowel als beroepsfotograaf en als -musicus heb ik mijn hart opgehaald.
Wat ons zeker ook getroffen heeft is jullie goede vertrouwen om "zomaar" jullie prachtige huis, waar jullie hart en ziel in leeft, uit te lenen aan mensen die je niet kent.
met groot respect en dankbaar gevoel hebben wij gedurende ons verblijf dit mooie huis bewoond en hopen dat we er nogmaals zullen komen zodra de tijd daar rijp is voor is.
een heel hartelijke groet van ons allemaal.

Jo Huijts en Chaja van Collem, Maastricht
en alle kinderen

9

Visited this Gite? Please give your opinion