Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Beauregard

View album (35)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 6
  • 1
 

Availability of 'Beauregard'

paul kapteyn has last updated the calendar on 26 Oct 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in July 2016

Wat een geweldig huis. Heel persoonlijk ingericht, een prettige sfeer, heel veel ruimte in en om het huis, ruime keuken met alles erop en eraan, veel privacy en vrijheid, schitterende uitzichten een heerlijk zwembad met lekker warm water. Voor wandelaars prima mogelijkheden. Leuke marktjes (Lamastre, St Agreve en andere). Leuke steden om te bezoeken zoals Valence en le Puy. Niet te vergeten dat malle oude treintje van Lamastre naar Tournon en terug. We hebben er een heerlijke tijd gehad. Het is een absolute aanrader

10
Visited in July 2012

Huis zeer mooi gelegen, lekker terrein en tuin, ook leuk voor de hond. Wel steile helling om te komen. Heerlijk ongedwongen sfeer, niet uitgesproken luxe, maar wel alles aanwezig, echt Frans en je voelt je er gauw thuis. Ook zwembad ligt echt fantastisch. Waterhuishouding nog niet optimaal. Elke dag brood halen is een leuke wandeling. Hebben er heerlijk genoten en is zeker voor herhaling vatbaar!!

9

Visited this Gite? Please give your opinion