Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Burg la Clède

View album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Burg la Clède'

Attention! Angèle de Win last updated the calendar on 17 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Burg la Clède evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in July 2019

Ons verblijf in la Clède was heerlijk. Het huisje is schoon, praktisch en lekker koel in de warme zomer. Overdag was ons dakterrasje wel echt te warm, maar er is genoeg schaduw rondom de rest van het huisje. De eigenaren Angèle en Kris zijn erg gastvrij en staan voor je klaar als er iets aan de hand is. Ze kennen de omgeving erg goed en wijzen je op de leuke plekjes en de gezellige marktjes. Ook met (twee) kleine kinderen was het erg goed toeven in la Clède. Een kinderbedje, -beddengoed en -stoel waren voorhanden. Jammer dat die twee weken omvlogen...

10
Visited in June 2018

La Clède biedt veel om van te genieten: een ruime prachtig gecombineerde woon-eet-keuken kamer, vanwaar je aan de ene zijde via een paar treedjes toegang krigt tot twee slaapkamers en via de andere kant naar het toilet en de badkamer. Via een trap in het midden kom je op het zonnigste terras van Hameau de Burg, met een prachtig uitzicht.
De rust in Burg is heerlijk. De gastvrijheid van Kris en Angèle ook.

10

Visited this Gite? Please give your opinion