Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Burg la Terrasse

View album (14)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Burg la Terrasse'

Attention! Angèle de Win last updated the calendar on 17 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Burg la Terrasse evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in August 2022

Heerlijk huis in een prachtige omgeving, zeker een aanrader. Schoon, praktisch en ruim ingericht en lekker koel in de zomer. Het zwembad is nabij, alles is aanwezig voor een op en top vakantiegevoel. Wellicht is het meest noemenswaardig de gastvrijheid van Angèle en Kris. De ontvangst is al warm, je voelt je direct welkom. En gedurende je verblijf kun je rekenen op hun fantastische service. 's Ochtends komt Kris desgewenst langs met vers brood, einde van de middag staan ze in het barretje klaar om een koud pilsje te tappen of een glas wijn in te schenken voor je.
Daarnaast helpen ze je als dat nodig is. Onze auto had na de lange autorit pech en kon niet meer verder. Kris heeft ons geholpen met het vinden van een garage die open was en de juiste materialen kon leveren en stond klaar om ons te helpen met de boodschappen te doen. Enorm bedankt voor de ongekende steun! We hadden mede hierdoor alsnog een heerlijke week.

10

Visited this Gite? Please give your opinion