Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Rose 2

View album (25)
/
  • 3
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Rose 2'

Agnes Hovinga last updated the calendar on 20 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Rose 2 evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in September 2019

Overcompleet vakantiehuis, met op warme dagen verkoeling in het zwembad en op koude dagen een heerlijke kachel en zelfs vloerverwarming. Een prachtige omgeving voor wandelen en/of fietsen! Race, gravel of MTB, overal waar je gaat vind je paden! Op steenworp afstand van het sfeervolle dorpje Chatillon, waar je iedere ochtend heerlijk vers brood kan halen. Agnes en Gerard maken je goed wegwijs en gaven ons het gevoel dat we volledig ons eigen gang konden gaan. Heerlijk ontspannen tijd gehad (met onze baby van 8 maanden). Een aanrader!

9
Visited in September 2019
Ingrid

Het prachtige uitzicht niet vergeten!

9
Visited in June 2015

Rose 1 is een heerlijke plek waar je tot rust kan komen. Rose 1 is van alle comfort voorzien en ook goed schoon. Zwembad erbij is ook goed. Het terrein is ligt net buiten het dorp en geeft daardoor extra rust. Prima vakantie hier gehad. een echte aanrader!

10
Visited in May 2014

De vakantiewoning Lavande is een ideale verblijfplaats voor bergsport- en natuurliefhebbers, gelegen in een prachtige natuur. Agnes en Gerard zijn sympathieke en behulpzame gastgevers die het je zo aangenaam mogelijk willen maken. Het plaatsje Châtillon (met supermarkt) ligt op ongeveer anderhalve kilometer afstand en het grotere Die daar weer 16 km westelijker.Voor de gasten is een bijzonder instructief gidsje beschikbaar met plaatselijke info en een beschrijving van een aantal wandelroutes en autotochtjes.

9
Visited in June 2011

Beste Gerard en Agnes,
Wij hebben onze vakantie doorgebracht in jullie heerlijke vakantiewoning Rose 1.
De natuur is overweldigend en de Drome is een droom gebleken en geen nachtmerrie geworden,
Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige gastvrijheid, en zullen jullie zeker bij al onze vrienden aan recommanderen.

Met vriendelijke Groeten,

Familie van Lingen en de Familie Kroone.

8

Visited this Gite? Please give your opinion