Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Pierre à feu

View album (26)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 3
  • 2
9.5
Rating
 

Availability of 'Pierre à feu'

Judith Vos last updated the calendar on 20 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Pierre à feu evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in July 2020

Schitterend provenciaals huis in het prachtige heuvellandschap van la Drome. Al meerdere jaren het voorrecht gehad om terug te mogen komen op deze geweldige locatie. Het huis is van alles voorzien, voldoende keukengerei, schone bedden, sanitaire voorzieningen en uiteraard een heerlijk schoon zwembad met een adembenemend uitzicht.

Niet alleen het huis, maar ook zeker de omgeving biedt veel mogelijkheden voor een heerlijke wandel/wijn/culinaire vakantie in Zuid Frankrijk. Er zijn voldoende traditionele Franse restaurants en schitterende wandel/fietsroutes (vanwege het heuvellandschap kunnen deze best pittig zijn).
Al met al een heerlijk huis voor een eerlijke prijs, zeker een aanrader!

9
Visited in June 2020
Lars

Henk de eigenaar is een super gastheer en heeft een prachtig huis op een uitstekende locatie. In de omgeving is veel te doen en Henk kan hier uiteraard verschillende activiteiten aanbevelen. Wij komen hier jaarlijks graag terug worden keer op keer warmhartig ontvangen! Tot volgend jaar Henk!

10
Visited in April 2017
Joan Wery

Prachtig gelegen Frans huis met overtreffende tuin, veel hoeken om ieder moment uit de wind zonnig te zitten. Gezellige, antieke inrichting. We hadden veel langer willen blijven. Verwarming ruim aanwezig. Goede herinnering aan t contact met de eigenaar!

9

Visited this Gite? Please give your opinion