Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Françonne - rosé

View album (21)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'La Françonne - rosé'

Maxence Descamps last updated the calendar on 02 Apr 2023

Guestbook

Visitors of La Françonne - rosé evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2022

Een heel fijn huisje in een mooie omgeving. Het huisje is klein maar compleet. Aan alles wat je nodig kunt hebben is gedacht. De verhuurder is vriendelijk en goed bereikbaar en erg behulpzaam. Het zwembad is schoon en omdat er maar 3 appartementen zijn hadden wij het zwembad regelmatig voor ons alleen. Ook rondom de huisjes is veel privacy, in elk geval bij de Gites Rosé waar wij zaten. Alles is uitstekend onderhouden. Rustige omgeving maar met Nyons op 6 km alles wat je nodig hebt binnen bereik.

9
Visited in June 2021

Wij hadden een heel aangenaam verblijf in gite Rosé, het huisje is niet groot maar alles is aanwezig, heel praktisch ingericht, de locatie is super met uitzicht op groen en het dorp. De communicatie en ontvangst van Juliette verliep prima, heel vriendelijke gastvrouw ! Het zwembad is groot, goed onderhouden en met prachtig uitzicht op omgeving Mont Ventoux. De streek biedt enorm veel mogelijkheden voor uitstapjes, wandelingen, fietstochten, wij komen zeker terug !

9

Visited this Gite? Please give your opinion