Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Vakantiehuisje Rose

View album (17)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Vakantiehuisje Rose'

Daan & Jacqueline Van Loveren has last updated the calendar on 27 Nov 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Vakantiehuisje Rose evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in August 2021

Accueil charmant, hôte aux petits soins. Ce gite respire la sérénité. Si vous recherchez un lieu au milieu de la nature, calme et reposant, nous vous conseillons alors vivement ce gite. Juste parfait

10
Visited in August 2020
Aron

Wij (gezin met 2 kinderen van 8 en 6) hebben in de eerste week van augustus 2020 met veel plezier gelogeerd in dit huisje en kunnen het van harte aanraden.

Wij waren op zoek naar een plek waar we even "helemaal weg" konden zijn, maar wilden dit wel doen op een veilige manier gezien de huidige Corona-crisis.

De ligging van de boerderij is prachtig (zie foto!) en het huisje zelf was ook helemaal goed. Daan & Jacqueline hebben ons heel vriendelijk ontvangen en namen de kinderen elke dag mee om de dieren te voeren. Tijdens ons verblijf hebben we verschillende dingen in de omgeving gedaan: we zijn in de buurt van Chouvigny gaan kanoën, we hebben gezwommen bij een waterval midden in het bos, we hebben een gezwommen bij een klein plasje in Lapeyrouse, een aantal kastelen in de buurt bekeken en we zijn kort even wezen kijken in Montlucon. Op andere dagen was het heerlijk om gewoon lekker op het terrasje bij het huis te zitten of af te koelen in het zwembad.

Al met al een hele fijne vakantie gehad. Bedankt!

10

Visited this Gite? Please give your opinion