Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gite des graines

View album (19)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 0
  • 2
10.0
Rating
 

Availability of 'Gite des graines'

Rob van der Elst last updated the calendar on 02 Nov 2022

Guestbook

Visitors of Gite des graines evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in August 2019

Gîte des Graines is onderdeel van de oude watermolen Moulin de Comtes. De eigenaars bewonen een deel van het gebouw en verder is er nog een gîte en een B&B deel. Gîte des graines is recent grondig opgeknapt door de nieuwe eigenaars. Het is praktisch en gezellig ingericht met alle comfort die men zich kan wensen. Vooral de bedden verdienen een extra pluim. Met voorsprong de beste bedden die we in Frankrijk zijn tegengekomen.

Moulin des Comtes ligt zo'n twee kilometer van het plaatsje Viverols af, alwaar een bakker en wat kleine winkels. Vanwege de hoogte wordt het er wat minder snel benauwd in de zomer en dat vonden wij erg prettig, vooral 's nachts. De omgeving is erg fraai met leuke kleine plaatsjes om te bezoeken. Voor kinderen en dan vooral pubers is er wellicht wat weinig spektakel.

De nieuwe eigenaars, Rob en Annemie, zijn zéér gastvrij (maar zeker niet opdringerig) en spannen zich in om hun gasten flink te verwennen. Zo vind je op de avond van aankomst een complete en smakelijke maaltijd in de koelkast. Even opwarmen en het erbij geleverde flesje wijn openen en de vakantie kan beginnen. Uniek!
Helaas hebben wij ook een beroep moeten doen op hun hulpvaardigheid nadat onze auto 20 kilometer voordat we ons vakantieadres zouden bereiken, het definitief begaf en de ANWB pechhulp ons grondig en langdurig in de steek liet.
Dankzij de inspanningen van Rob en Annemie en twee Belgische gasten hebben we toch een uitstekende en gezellige week gehad.

Alles bij elkaar opgeteld kan ik Gîte des Graines iedereen van harte aanbevelen. De hoge score en de positieve recensies, mede de reden dat ik er geboekt had, zijn volkomen terecht.

10
Comment from Rob van der Elst

Beste Stef en Nicolette, Dank jullie wel voor deze mooie woorden. Het was een plezier dat jullie er waren en we vergeten jullie niet snel..... Heerlijk te lezen dat jullie ondanks de problemen toch een heerlijk vakantie hebben gehad. Groeten, rob en annemie

Visited in July 2018

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behupzaam. Bij aankomst staat een heerlijke maaltijd klaar inclusief een fles wijn. De ruimtes zijn prima in orde, bedden liggen heerlijk.
Uitstekende uitvalbasis voor de steden Lyon of St.Ettienne.
De huisdieren komen ook af en toe langs voor wat aandacht.
Heerlijk weekje weg gehad.

10
Visited in July 2018

Wij waren hier in 2018
Echt een aanrader!! Wat een mooie plek en wat een warm welkom.
Fijne Gîte met alles erop en eraan. Super bedden.
Genoten van de kookkunst van Annemie.
Genoten van de omgeving, mooie wandelingen etc.
Alsnog hartelijk dank Rob en Annemie
Groet uit Weesp (Tjibbe en Corrie)

10
Comment from Rob van der Elst

Beste Corrie en Tjibbe, Het was heel leuk dat jullie er waren. Dank je wel voor de mooie recensie. Groeten, rob en annemie

Visited this Gite? Please give your opinion