Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chalet le Cocon

View album (41)
/
  • 8
  • 2
  • 3
  • 6
9.5
Rating
 

Availability of 'Chalet le Cocon'

Dennis en Jacqueline van Arkel last updated the calendar on 04 Apr 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Chalet le Cocon evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in August 2019

Een weekje in de bergen in dit prachtig chalet met fantastisch uitzicht. Alles is hier piekfijn in orde zowel in als rond het chalet. Wandelpaden en liften vind je hier op loopafstand. Zelfs het weer was ons gunstig gezind. Behalve 1 regendag en daar bracht het binnenbad van Les Arcs de oplossing. Fietsen zijn bijna naast de deur te huur. Stoeltjeslift en downhillpaden liggen eveneens vlakbij. Kortom...topvakantie!

9
Visited in December 2017

Een heerlijk huis met een prachtig uitzicht. De sneeuwcondities waren dit winterseizoen fantastisch. De piste is 3-5 minuten lopen en voor je het weet bevindt je je in een weids gebied vol met brede, rustige of juist uitdagende pistes. Ideaal voor mij als snowboarder en voor mijn skiënde vriendin. Zojuist op de website gezien dat het terras is uitgebreid, wat meer uren buiten in de zon betekent. Bij slechter weer is het ook goed vertoefen bij de open haard of in een warm bad(Jawel, een bad!). Een schoon en ruim huis met een omgeving vol mogelijkheden. Wij gaan in de zomer wellicht nog eens om de omgeving te verkennen op de mountainbike. Deze plek is zeker aan te raden!

10
Visited in January 2017

We hebben hier gezeten in Januari voor een week wintersport. Dennis en Jacqueline hebben werkelijk een geweldig plekje om te verblijven. Dicht bij de piste en een fantastisch uitzicht. Uitstekende ontvangst en ontzettend vriendelijke. Bestelde broodjes worden bij de deur afgeleverd en de paden worden zelfs schoongeveegd. Het huisje is schoon en ruim en prima bedden!

Bij ons staat het huisje in elk geval in de favorieten. Aanrader!

9

Visited this Gite? Please give your opinion