Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La petite Mothe du château perdu

View album (32)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.4
Rating
 

Availability of 'La petite Mothe du château perdu'

Birgit de Beer van Beek has last updated the calendar on 01 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La petite Mothe du château perdu evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in July 2020

Zeer sfeervol huisje in een enorme tuin, volop privacy. Goede douche, en een prima keuken. Mappen vol met informatie over de omgeving.
Een week hier verbleven, en genoten van al het goede wat Frankrijk te bieden heeft.

9
Visited in July 2020
Inge van den Oever-Dechering

Wij hebben een heerlijke week gehad, genoten van de gastvrijheid, rust, mooie omgeving en ruimte. Het huisje is gezellig, bevat alles wat je nodig hebt en is compleet. Wij hebben echt kunnen uitrusten en bijkomen van een hectische periode wat heel heel erg fijn was. Dank aan Brigit en Beer die dit mogelijk maakten.

9
Visited in March 2020

We hebben een heerlijke tijd gehad in dit gezellige en mooi ingerichte huisje. De Houtkachel is geweldig. Het huisje ligt in een prachtige tuin en in de omgeving kan je heerlijk wandelen. Heel veel dank voor de gastvrijheid we komen zeker terug! Sylvia en Leander

10
Visited in February 2020
Jeroen

Zo geweldig dat ik er nog eens ben geweest! Ook nu weer in de winter en ook nu weer een onvergetelijk verblijf. Het huisje is landelijk gelegen in een gloeiend landschap met de bergen in de verte. De rust en stilte is heerlijk en toch zijn er voldoende stadjes (en steden) in de buurt, als je daar van houdt. Laat het laag- seizoen je niet weerhouden om te komen! Maar het was ook nu weer vooral de warmte en de gastvrijheid van Birgitte en Gert-Jan die me heeft geraakt. Zonder hen zou het verblijf al een 8 scoren, maar juist door hen heeft het mij aan niets ontbroken en wil ik ze bedanken voor een bijzonder verblijf. Een dikke 10! En zeker tot ziens!

10
Visited in November 2019

Een fijne week gehad in een mooi ingericht huisje wat heerlijk rustig ligt in een mooie streek van Frankrijk. Er is alleen een houtkachel, knus maar wel bewerkelijk om het warm te krijgen. Iets meer buiten verlichting richting de auto zal wel prettig zijn.
Snel en goed contact met Birgit de Beer, hartelijk ontvangst en een goed gevulde koelkast voor eerst avond en eerste ontbijt.

9

Visited this Gite? Please give your opinion