Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison la Carrée

View album (15)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
9.4
Rating
 

Availability of 'Maison la Carrée'

jasmine Angehrn has last updated the calendar on 18 Jun 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison la Carrée evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in August 2019

Een fantastische week gehad samen met mijn 4 kinderen.
Heerlijk huis, prachtige omgeving. De tuin met verschillende terrassen, het zwembad. Kortom geweldig!

10
Visited in August 2019

Al voor de vijfde keer hier geweest.En altijd een fijne vakantie gehad.Ook een 10 voor Christel en Christof mocht er iets aan de hand zijn ze staan altijd klaar.

10
Visited in August 2019

Heerlijke plaats om de drukte te ontvluchten ... een oase aan stilte ... diverse terrasjes op het domein om te genieten ... afkoelen in het mooie zwembad en het huis zelf is voorzien van alle comfort! Een aanrader!!!

9
Visited in August 2019

Het was een heerlijke ontspannende vakantie ... een oase aan stilte ... genieten van diverse terrasjes op het domein ... het verkoelende zwembad ... alle comfort in het huis ... een mooi glooiend landschap ... het pittoreske dorpje en niet te vergeten de hartelijke ontvangst van Christel & Christophe ♥

10
Visited in June 2019

Een enorm fijn huis in het midden van een enorm rustige omgeving maar op wandelafstand van een mooi dorpje waar je een koffietje kan drinken onder de bomen. We hebben enorm genoten van het mooie huis met zijn verschillende terrasjes rondom. Een echte aanrader voor mensen die een rustige omgeving zoeken, bedankt voor het fijne verblijf.

10

Visited this Gite? Please give your opinion