Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Nostress

View album (27)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
9.3
Rating
 

Availability of 'Nostress'

van Steijn has last updated the calendar on 21 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Nostress evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2019
Marjan

Dit vakantiehuis is absoluut een aanrader! Heel geschikt voor een gezellige familiebijeenkomst. Onze kinderen en kleinkinderen zijn om de beurt langs geweest en vonden het er heerlijk! Het huis is van alle gemakken voorzien en heel smaakvol ingericht. We konden ook prima fietsen in de omgeving, bijv even brood halen in Bagnols. Buiten op de bank genieten van het uitzicht, je laten verrassen door de rode wouw, maar ook de kudde koeien die elke middag even langs komt. Ook de Puy's zijn de moeite waard om te bezoeken, of wandelend naar boven of lekker met een kabelbaan. Kortom, prachtige omgeving en een heerlijk vakantieadres!

9
Visited in August 2019

Een geweldige omgeving en een mooi huis met alle voorzieningen. De rust, het uitzicht en de "show" van het wildlife (reeën, vossen, Wow's) aan je voeten zijn geweldig.

9
Visited in July 2019

Onze week in Nostress was een blije, heerlijke week! Het begint met de verrassing van het supersmaakvolle, zo mooi ingerichte huis. En ieder ochtend de ontbijtjes buiten, speurend in het dal voor ons naar de jonge hertjes...en ja, daar zie je er één! Iedere dag een stevige wandeling in de buurt. Vooral de schitterende natuur bij Chastreix, met die rijkdom aan orchideen, gentianen en veel bloeiende bermen en weides verrasten ons. En dan kookten we vooral zelf in de keuken met-werkelijk-alles wat je nodig hebt voor een uitgebreide hap, om uitgebreid te genieten van het huis, het uitzicht en de kalmte. Om een vliegend hert op bezoek te krijgenbij de koffie, gewoon even buurten.. We hebben genoten! En gaan het hier vast niet bij laten, ik heb je nummer opgeslagen in mijn telefoon, Jeanne! Dank voor een heerlijke tijd.

10
Visited in April 2019

In de week van 20 tot 27 April zijn wij verbleven in dit heerlijke huis! De foto's spraken ons vanaf het begin al ontzettend aan maar in werkelijkheid is het nog veel beter! Wat een prachtig huis en de omgeving is fantastisch!

9
Visited in June 2018

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in dit comfortabele en bijzonder ingerichte huis. Met het prachtige warme weer hebben we vrijwel alleen maar buiten verbleven, hoewel het bij minder weer ook binnen gezellig is door de knusse zithoek en leuke inrichting. Heerlijke terrassen, diverse zitjes en 's avonds bij de vuurplaats met vliegende herten in de schemering.... Heerlijk kunnen koken in de uitgebreide keuken.
Ook de hond had het naar zijn zin in de rustige omgeving en de omheinde tuin.
Prachtige omgeving om te wandelen, kaarten en informatie zijn aanwezig.
Verder herhalen wij de uitgebreide recensie van mevrouw Beckers, 100 % geweldig!
Wij komen hier zeker nog eens terug!

9
Comment from van Steijn

Beste Janneke, Dank je wel voor jullie enthousiaste recensie! Fijn dat jullie een heerlijk tijd hebben gehad in ons huis. We zien jullie graag weer terug! Vriendelijke groeten, Familie van Steijn

Visited this Gite? Please give your opinion