Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Magnolia

View album (15)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 2
8.9
Rating
 

Availability of 'Le Magnolia'

Christian Hensels has last updated the calendar on 17 Feb 2020

Guestbook

Visitors of Le Magnolia evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.9
Visited in January 2020

Vanaf 29 dec hebben mijn jongste dochter en ik een korte week in de knusse Magnolia doorgebracht. De open haard maakte het extra gezellig. De ligging van de Magnolia is perfect zeker in het stille seizoen . Je loopt met de hond de straat uit en je staat zo op het wijdse stille strand ! De tuin is groot, omheind en alle ( franse) buren waren vriendelijk. De slaapkamer apart boven de garage is echt prettig, omdat ik altijd vroeg opsta. Mijn dochter werd niet wakker door mij in de keuken, badkamer etc . De keukeninventaris is erg basic ( oestermes, maatbeker enz ? ), maar wat improviseren was eigenlijk wel een uitdaging ! En met de kou buiten zijn de energiekosten best pittig. Kortom Normandië was een verrassend leuke bestemming en het verblijf in de Magnolia was héél aangenaam :) !

8
Visited in December 2019

Le Magnolia in Surtainville, geweldig! Wat een heerlijke week hebben wij gehad,kerst in het prachtige Normandië. Inmiddels in elk jaargetijde Surtainville bezocht en elke keer zijn wij weer onder de indruk van het mooie landschap in deze streek. Achter elke bocht, elke glooiing bevindt zich weer wat nieuws, om over de rijke historie in deze streek maar niet te spreken. Vanuit le Magnolia sta je binnen 2 minuten op het strand, geniet je elke ochtend van het lekkerste brood gehaald bij de bakker in het dorp en kun je jezelf overal te goed doen aan Cidre, Pommeau of Calvados. Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien en heerlijk warm, door de geweldige openhaard, daar hebben wij heel wat uurtjes bijgezeten. Où se trouve le Cœur, là est la maison en dat is voor ons Surtainville in Normandië.
NORMANDIE

10
Visited in October 2019

De bedoeling was dat wij 12 t/m 19 oktober in dit huisje zouden zitten. Wij hadden het niet getroffen met het weer, elke dag regen, we hebben wel alles kunnen afvinken wat wij wilden bekijken, wel vaak onder moeders paraplu.
Wat betreft het huisje hadden wij het ook niet getroffen, wijnglazen waren vuil en er zat nog koffieprut in het filter, eigenaar had dit nog nooit meegemaakt. Verders bleef de wc, die naast de slaapkamer zit, de gehele dag en nacht om de zoveel tijd doorlopen, vlotter was niet goed. Optie was om de hoofdtaak in het schuurtje dicht te draaien........was voor ons geen optie omdat mijn vrouw nachtblind is en niet in staat is om 's nachts naar de schuur te lopen om de hoofdtaak open te draaien, voordat ze naar de wc gaat. Ramen van de openslaande deuren van de woonkamer zat een witte waas tussen het dubbel glas, kalk??? Geen idee.
Open haard was daarentegen wel lekker voor de koude avonden.
Al met al zijn wij al op 17 oktober naar huis gereden, we waren de regen zat.

5
Visited in September 2019

We hebben een prima tijd gehad in La Magnolia. De eerste week stralend blauw, oostenwind, de tweede week met een straffe westenwind en mooie wolkenluchten. Groot voordeel is dat je binnen 5 minuten lopen op het strand bent dat in september bijna verlaten is. Wat voor weertype er ook is, er is altijd wel iets te beleven op het strand, dat er steeds weer anders uit ziet. Onze hond is veranderd in een zeehond.
Verder hebben we mooie wandelingen gemaakt vooral in het noorden bij de kliffenkust. Informatie hierover was prima verzorgd via wandelboekjes/kaarten.
Het huisje is compleet ingericht en je kunt zowel binnen als buiten heel comfortabel zitten. Klein minpuntje is het douchen in de badkuip, maar de douche zelf is uitstekend.

9
Visited in August 2019

Prima locatie, dicht bij het strand, rustig. Leuk huisje, grote tuin. Prachtig groot zandstrand. Het dorpje met bakker en winkel ligt 800meter terug de heuvel op. Behulpzame en vriendelijke eigenaar.

9

Visited this Gite? Please give your opinion