Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Crecque

View album (20)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
8.9
Rating
 

Availability of 'La Crecque'

J. Brighouse has last updated the calendar on 23 Jun 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Crecque evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.9
Visited in July 2020
Marja en Marco de Klein

Het huisje is erg gezellig, alleen jammer dat er geen tuin bij is waar je even in en uit kunt lopen. Met kleine kinderen is het geen aanrader omdat je alleen op het dakterras naar buiten kunt. De bedden zijn goed maar een beetje smal en korter dan we gewend zijn. Alles ziet er keurig en verzorgt uit. De omgeving is prachtig. Het strand is ruig en bij laag water is er van alles te ontdekken. Op de laatste dag hebben we het natuurreservaat Mare de Vauville ontdekt. Het is daar prachtig, je kunt er uren ronddwalen. Je vindt er de mooiste plantensoorten. Echt een aanrader. We hebben een heerlijke week gehad.

9
Visited in July 2020

In juli onverwacht toch naar Normandie. We raakten verliefd op deze wondermooie omgeving met geweldige zee. Het huisje voldeed aan de verwachtingen, alles was compleet en zoals beschreven op site. Dat je in een paar minuten op het strand zit maakt het gemis aan tuin voor ons goed! Wat een bloemenweelde is deze omgeving

9
Visited in July 2020
Annelies Boersma

Wij hadden een fijne vakantie. We werden vriendelijk ontvangen door Jacqueline. Het huisje was in orde, maar wij misten heel erg een beschut plekje en een tuin. Wij hadden veel storm, en vaak was het mistig en nat in de ochtend. Wij hebben veel tochtjes gemaakt, Bayeux, Utah Beach, Cherbourg, de botanische tuin in Vauville. Gelukkig was het gedurende de dag droog. Ook hebben we veel gewandeld. De punt bij Goury was een prachtige plek. We zagen veel vogels, vooral de “Jan v. Genten” waren prachtig. We misten het relaxte gevoel van een vakantie. Zon, zand, zee, zat er niet in. Helaas is het weer natuurlijk niet iets wat we kunnen veranderen.de laatste dag was fantastisch, zo’n, weinigwind, kortom zo hadden we het willen hebben😊

7
Visited in June 2020

Dankzij de flexibele houding van verhuurster waren wij op de valreep in staat om onze geplande vakantieweek in Normandië te realiseren. Ondanks het wat koele en wisselvallige weer hebben we genoten van de, zeker voor wandelaars als wij, prachtige omgeving. Het huis is heerlijk met z'n mooie terras met zeezicht, maar wij misten wel een tuin. De botanische tuin in Vauville is een must! Boodschappen op 10 autominuten was ook heel prettig. Prijs/kwaliteitsverhouding 6.

7
Visited in August 2019
Ariena Van Gelderen

Een leuk huis met een bijzonder mooi uitzicht vanaf het dakterras. Zelden zo'n mooi uitzicht gehad vanaf een vakantiehuis. Inrichting was volledig. We hadden prachtig weer, gemiddeld 20 graden. Geweldig weer om op het dakterras te zitten. Vanaf het dakterras zelfs dolfijnen gespot, dat hadden we niet kunnen denken. Thank you Jacqueline, we had a wonderful holiday in your beautiful cottage.

9

Visited this Gite? Please give your opinion