Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Layer sur Roche

View album (30)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 2
  • 5
9.3
Rating
 

Availability of 'Layer sur Roche'

Attention! Jasmijn Tiemstra last updated the calendar on 07 Jun 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Layer sur Roche evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2020

Ontzettend gaaf huis met zeer veel ruimte in een prachtige omgeving. Wij zijn helemaal tot rust gekomen. De kinderen hebben zich vermaakt in de grote tuin en op de trampoline. Ook zijn we een aantal keer geweest naar een zwemmeer in de omgeving. De stad Troyes en Dijon zijn ook leuk om te bezoeken.
Zelf heb ik veel gefietst in de prachtige omgeving met bossen, gouden heuvels en prachtige chateaus.

Ook de service van fam. Tiemstra is uitstekend! We hebben een lekkage gehad maar dit is na contact met Jasmijn dezelfde nog gerepareerd. Vanwege de overlast ook nog een korting gekregen welke met de borg is teruggestort!

10
Visited in August 2020

Het huis heeft een prachtige grote tuin en ligt in een heel rustig dorpje. In de nabije omgeving kun je fijn wandelen tussen de weilanden of in de bossen. Voor activiteiten heb je wel echt de auto nodig. In huis in alles aanwezig. Wij vonden het buitenmeubilair en kussens ernstig aan vervanging toe.

7
Visited in January 2020

Super huisje! We waren met het gezin op pad en dan zijn we met z'n vijven. In het huisje waren vier grote slaapkamers. Dus dat is met z'n vijven zeer ruim. We hebben veel tijd in de leefkeuken doorgebracht. Daarnaast is een woonkamer met allesbrander en daar hebben we veel spelletjes gespeeld als Agricola, Catan en puzzels en dergelijk meer. Tot slot was daarnaast nog een kamer en daar heeft tijdens ons verblijf de legotreinbaan gestaan. Nu zaten wij daar met oud & nieuw. Dus we hebben buiten weinig tijd doorgebracht, maar er was een gigantische tuin bij met allerlei zitjes.
In de omgeving is volgens mij heel veel te doen kwa buitenactiviteiten. We waren daar voor onze rust, lekker luieren, lekker eten en vooral niets doen. En dat ging uitstekend! Na half elf 's avonds gaat het licht buiten uit en dan is het donker en stil. Heerlijk! Het is dan weer ff wennen toen we weer terug waren thuis in Den Haag.
Op de heenweg hebben we het heel rustig aan gedaan, want we zijn om 9u 's ochtends vertrokken en 's middags om 16u30 waren bij het huisje. Op de terugweg waren we in 6 uur weer thuis (daarvan hebben we 5,5 uur gereden en de rest was voor een keer tanken en ff lunchen). Dus het is heel goed te doen vanaf Nederland om naar het huisje te komen en weer thuis.
We gaan het huisje in ieder geval op ons "te onthouden" lijstje zetten! THX.

10
Visited in August 2019

Wat een geweldig huis! We genoten van de rust en het uitzicht van de prachtige tuin. De kinderen speelden vrolijk buiten op de grote trampoline, voetbalden of plukten braambessen... We leefden op het ritme dat het kerkklokje aangaf.

De kamers zijn ruim en in orde. Het was fijn om 's morgens de luiken te openen en meteen de rust te ervaren.
De keuken is goed uitgerust en de woonkamers zijn ruim en licht. De badkamers zijn proper en ruim.

Maar we waren vooral tevreden over het overdekte terras, waar we dankzij de haard tot diep in de nacht konden blijven zitten bij een goed glas wijn.

De omgeving had meer te bieden dan we verwacht hadden. De wandelmogelijkheden zijn enorm, zowel vertrekkende vanuit het huis zelf of wat verder. De regio heeft een rijke geschiedenis qua cultuur en godsdienst, wat veel mogelijkheden geeft qua uitstapjes. Het Museoparc Alésia is zeker een aanrader!

Kortom een geweldig huis in een prachtige streek.

10
Visited in July 2017

Een fantastisch ruim huis in uitstekende staat. Aan alles is gedacht en het huisraad en keukenuitrusting is van een prima kwaliteit.
Met smaak en aandacht is alles ingericht en niet bezuinigd op allerlei zaken. Hierdoor een top verblijf.
Een hele fijne grote tuin.
De omgeving it typisch Bourgonge; uitgestrekte landerijen en echte stilte.
Zeer zeker een aanbeveling en herhaling waard.

10
Comment from Jasmijn Tiemstra

Dank voor deze beoordeling. Wij hebben het huis dusdanig gerestaureerd en met dusdanige spullen ingericht dat we er zelf ook graag verblijven. Daarnaast hebben we voor de verhuur bewust gekozen voor een all-in prijs, dus geen extra's voor schoonmaak, linnen, beddengoed, water, licht en hout. Daarmee kunnen we de kwaliteit op het door ons gewenste niveau houden. Fijn om te vernemen dat dit gewaardeerd wordt.

Visited this Gite? Please give your opinion